Colecția Eastpak Toamnă-Iarnă 2013 este acum în România!

Ultrafuncțional şi „über-stylish”, serios şi provocator, extrem de inventiv și în același timp credincios moștenirii brandului. Aşa arată noile accesorii din colecţia de toamnă-iarnă EASTPAK.

Colecția de toamnă-iarnă EASTPAK 2013 este dovada că opusurile se pot contopi într-o uniune perfectă. Astfel a luat naștere o linie originală de genți şi valize de voiaj adaptate nevoilor noii generații.

Colecția combină deja consacrata calitate și durabilitate a produselor EASTPAK cu un concept nou și un design inovativ. REZULTATUL? O gamă largă de soluții dedicate oamenilor care trăiesc, muncesc și evadează în oraș. Noua colecție creează armonia cu lumea urbană prin fucționalitate și stil.

Noua colecţie conţine cinci game EASTPAK în care contrariile se îmbină perfect.

Rucsacul Authentic Returnity are un aspect vintage și este făcut din materiale foarte rezistente și din piele de calitate superioară  – made in USA. Authentic Cottown are un stil clasic și rafinat, iar Authentic Digin combină moștenirea brandului cu un stil ecologic, folosind exclusiv materiale naturale. Authentic Smartuals oferă soluția perfectă pentru a avea mereu aparatul foto, laptopul sau alte gadget-uri la îndemana. Gama Core Series are un aspect modern care se bazează pe eleganță și tradiție.

Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul - www.laptopgear.ro, la pretul de 258 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod