Eleganţa caută eleganţă: Andreea Raicu, imaginea în România a parfumului VIP Night by Oriflame

O prezenţă întotdeauna stilată, o imagine fermecătoare, o apariţie în adevăratul sens al cuvântului şi, nu în ultimul rând, o femeie de succes. Andreea Raicu este imaginea în România a celui mai nou parfum lansat de Oriflame, VIP Night.
Parfumierii Dora Bachriche-Arnaud şi Hamid Merati-Kashani, creatorii parfumului VIP Night, sunt de parere că ingredientele care surprind cel mai bine esenţa celebrării propriei individualităţi sunt aurul şi şampania – ingredientele cheie ce stau la baza acestui parfum unic.

Într-un amestec de acorduri deosebite, compoziţia parfumului VIP Night armonizează în debut notele de şampanie cu aur Luxor, grepfrut şi pară - pentru o primă senzaţie vibrantă de individualitate şi efeverscenţă.
Notele de mijloc sunt învăluite în fineţea florilor de iasomie, portocală şi ylang-ylang, ce se aşează pe o bază de vanilie, paciuli şi lemn de santal, lăsând în urmă un parfum elegant şi feminin.

Strălucirea şi unicitatea parfumului se reflectă în design-ul senzual al sticlei, creaţie a renumitului Thierry de Baschmakoff. Semnătura caligrafică, asemenea unei invitaţii speciale, este elementul final ce adaugă maiestuozitate întregului concept al parfumului
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod