“La belle de jour”! Poartă rochii de inspiraţie budoir!

Detaliile specifice lenjeriei intime reprezinta inovatia adusa rochiilor, in acest sezon. Corsetele, dantela si tul-ul transparent sunt elemente care adauga un plus de senzualitate acestei piese vestimentare eminamente feminine. La prima vedere, pare a fi o tendinta greu de adaptat stilului personal, dar totul consta in cateva secrete de stilism.
Alege o rochie in nuanta pielii, din colectia de toamna-iarna Cristallini, cu bustul asemanator corsetelor de lenjerie intima pentru o aparitie rafinata.  Poart-o cu un colier statement, o capa din blana si sandale cu barete subtiri. Daca esti adepta rochiilor negre, alege un model cu decolteu in V cu broderie manuala aplicata in zona bustului si insertii laterale din dantela prin care se poate intrezari conturul piciorului. Accesorizeaz-o cu pantofi din lac, stiletto si cercei candelabru.

Opteaza pentru o rochie Cristallini, din dantela macramé neagra cu bust din satin, intr-o nuanta nude care contureaza seducator silueta.
O poti purta cu umerii dezgoliti pentru un plus de sex-appeal sau cu un bolero din dantela care are un aspect “chic&classy”. Daca este prea multa piele la vedere, ai o varianta mai cuminte, in care bustul din satin este acoperit de tul, iar dantela este “mixata” cu solzi din piele. Poart-o cu pantofi nude cu platforma si toc inalt.

Si rochiile lungi par a fi imprumutat ceva din aerul erotic al lenjeriei intime. Spatele din dantela ce aminteste de stilul budoir, iar insertiile laterale de dantela macrame incita imaginatia si dau o nota de mister unei aparitii demne de covorul rosu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod