Carmen Negoita s-a remarcat la New York Fashion Week cu doua super tinute!

Carmen Negoita participa zilele acestea, pentru a doua oara, la New York fashion Week. Cunoscuta bloggerita de moda din Romania a fost invitata sa asiste la o serie de prezentari ale marilor designeri internationali.
Dincolo de show-urile de moda, spectacolul de la New York Fashion Week se deruleaza si in strada, in fata locatiilor unde au loc aceste mari prezentari. Acolo se strang fotografii revistelor de moda internationale pentru a surprinde cele mai interesante tinute vestimentare pe care le poarta bloggerii sositi din toata lumea.

Ca la fiecare saptamana a modei la care a participat pana acum, Carmen Negoita a fost intervievata si una din cele mai fotografiate prezente la acele actiuni.

De aceasta data a impresionat cu doua outfituri deosebit de elegante: un costum rosu Styland compus dintr-un sacou din stofa captusit integral cu matase, top in decolteu V din matase, pantalon din stofa despicat lateral, cu buzunare din matase, lung pana deasupra gleznei, pantofi sport albi, totul accesorizat cu un clutch rosu si un guler de blana mov, tinut in mana.
Acest outfit a fost fotografiat si inclus in Vogue Spania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod