Beyonce a purtat un inel creat de designerul român Narcisa Pheres

Beyonce a avut o apariție senzațională la petrecerea Harvey Weinstein organizată după ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Artista a purtat o rochie verde, simplă, accesorizată în schimb cu bijuterii foarte scumpe, în valoare totală de peste 100.000 de dolari.

Printre piesele purtate de Beyonce se numără și un inel creat de Narcisa Pheres, celebra creatoare de bijuterii născută în România. Beyonce a purtat pe mâna dreaptă un inel creat la comandă de Narcisa Pheres, bijuteria având un diamant uriaș sub formă de inimă și fiind estimată la 15.000 de euro.
Bijuteriile Narcisa Pheres sunt purtate acum de celebre VIP-uri din Statele Unite și de vedete din lumea filmului de la Hollywood.

Michelle Obama, Chrissy Meitz, Marcia Gay Harden, Tori Kelly sau Tracee Ellis Ross sunt doar câteva dintre personalitățile ce adoră creațiile româncei.

Narcisa Pheres s-a născut în România, iar, după ce a studiat la Institutul de Modă Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American și s-a mutat în Tokyo și, ulterior, în Hong Kong, a dezvoltat la nivel internațional brandul exclusivist PHERES, răsfățând gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism cu bijuterii unicat, diamante rare și vestimentații și accesorii masculine Bespoke.

Reprezentanți ai famiilor regale, celebrități din lumea filmului și a sportului, jucători importanți din sfera afacerilor se numără printre cei care poartă bijuteriile Narcisei Pheres.

Pheres aduce luxul spre origini, creînd produse exclusiviste, de o calitate excepțională pentru o piață de nișă compusă din cunoscători ai bunul gust.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod