Schwarzkopf lansează Schauma NATURE MOMENTS

Folosind calitățile secrete ale lavandei și ierburilor de Provence, a mierii și uleiului de cactus, a uleiului de măsline și extractelor de aloe vera sau a zmeurei și uleiului de floarea soarelui, gama NATURE MOMENTS poate răspunde nevoilor unice de îngrijire ale oricărui tip de păr.

Ce deosebește noua gamă de alte produse? În primul rând, formulele utilizează doar esențe de origine 100% naturală și sunt testate dermatologic, fiind blânde cu pielea capului şi neconținând, de altfel, niciun fel de siliconi sau coloranți artificiali. Mai mult decât atât, șampoanele au un pH neutru, astfel încât, după spălare, părul rămâne nu doar curat, ci și frumos în mod natural și rezistent de la rădăcini până la vârfuri.


Natura este o sursă extraordinară de elemente care nu sunt doar benefice pentru sănătatea ta, ci pot, de asemenea, să îți potențeze și frumusețea naturală.

Inspirată din această bogăție a naturii, Schauma a lansat noua gamăNature Moments, care conține 4 tipuri de șampoane și 3 tipuri de balsamuri.


Mulțumită formulei sale hrănitoare, Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR& BARBARY FIG OIL este alegerea perfectă pentru un un păr uscat și fragil. Uleiul de cactus este foarte bogat în vitamine și acizi grași, în timp ce mierea este o comoară preţioasă a naturii, un elixir dulce recunoscut peste tot în lume pentru proprietățile sale hidratante și fortifiante. Prin combinarea celor două resurse ale naturii, Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL fortifică structura firului de păr și îl hrănește pentru a preveni degradarea sa în viitor.

Pentru un păr puternic si frumos in mod natural, de la rădăcină până la vârfuri.


Șamponul și balsamul Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA sunt potrivite pentru părul deteriorat cu vârfurile despicate. Uleiul de măsline, un binecunoscut secret de înfrumusețare, hidratează părul și îl face mătăsos, în timp ce planta de aloe vera, bogată în aminoacizi, vitaminele A și C și acid folic, îl face să strălucească. Mai mult decât atât, formula Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA reduce ondularea și ruperea părului și previne apariția vârfurilor despicate, redând-i moliciunea și aspectul sănătos de la rădăcină până la vârfuri.


Lavanda și ierburile de Provence au fost utilizate de secole în ritualuri de înfrumusețare pentru a stimula rezistența naturală și sănătatea părului, parfumând-l delicat în același timp.

Valorificând aceste calități, formula șamponului Schauma NATURE MOMENTS PROVENCE HERBS & LAVENDER este special creată pentru un păr fără volum și cu firul subțire, pentru a-l curăța fără să-l încarce suplimentar și pentru a-i reda volumul.


Schauma NATURE MOMENTS SUCCULENT RASPBERRY & SUNFLOWER OIL  a fost gândită special pentru a proteja, a hrăni și a-i reda părului vopsit strălucirea. Zmeura, una dintre cele mai cunoscute fructe de pădure, este renumită pentru puterea ei de a purifica și a conferi strălucire părului, în timp ce uleiul de floarea soarelui este bine-cunoscut ca o sursă de nutrienți.



Gama Schauma NATURE MOMENTS este disponibilă în magazine începând cu luna februarie 2017.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 21 Mai 2017, 09:52
    Minunat

    Un sampon minunt, accesibil ca pret si calitate superioara, lasa parul moale, hranit si parfumat, dupa folosire indelungata se vad si rezultatele, eu am foslosit SCHAUMA NATURE MOMENTS Honey Elixir & Barbary Fig Oil.

    0
    0

  • Mioara Fetanu pe 18 Apr 2017, 20:06
    Un produs ce merita incercat si pastrat

    Am reusit sa testez acest produs in doua situatii diferite: inainte si dupa tuns si va pot spune urmatoarele: daca aveti par foarte lung, folosirea samponului pentru volum va va ajuta intr-o oarecare masura. Parul fiind lung, inseamna ca este greu, iar samponul nu are suficienta "forta" pentru un plus de volum considerabil. Tot ca punct negativ gasesc in aceasta situatie si fapul ca este necesara folosirea unui balsam de par pentru evitarea situatiilor neplacute de "par incalcit" si faptul ca nu impiedica electrizarea. In cea de-a doua situatie am obtinut un volum mai mare fata de samponul meu obisnuit, iar volumul mi-a persistat pana la 3 zile. Ca un alt punct pozitiv, gasesc si faptul ca nu mai este necesara folosirea unui balsam de par si parul arata mai sanatos. Ca punct negativ gasesc faptul ca nu are miros intens.

    0
    0

  • Timis Anamaria pe 11 Apr 2017, 12:53
    Un sampon minunat

    Am folosit samponul Schauma Natures, pe langa mirosul minunat pe care il are contine extracte 100% naturale, care vor conferi parului tau un aspect sanatos, curat si luminos, Ma declar 100% multumita de acest produs si vi-l recomand cu drag ! Am folosit samponul Honey Elixir&Barbary Fig Oil.

    0
    0

  • Nistor Mihaela pe 7 Apr 2017, 13:50
    Sampon Schauma Nature Moments Provence Herbs&Lavender

    Am folosit samponul Schauma Nature Moments Provence Herbs&Lavender si chiar am fost placut surprinsa. Curata parul fara sa il incarce si ii ofera volum de la radacina.

    0
    0

  • Cristina pe 4 Apr 2017, 16:36
    Foarte bune

    De curând am primit și eu un șampon și un balsam din gama Schauma Nature Moments cu zmeura pentru protecția culorii și strălucirii și parul meu chiar este mai strălucitor nu mai are culoarea aceea terna.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod