adidas by Stella McCartney dezvăluie colecția Primăvară / Vară 2018: Experimentează îmbrăcămintea de top pentru femei

Colecția adidas by Stella McCartney se lansează în noul sezon Primăvară / Vară 2018 împingând limitele inovației în vestimentația sport dedicată femeilor. Cu o experiență de peste un deceniu în combinarea tehnologiei de ultimă generație, colecția adidas ce poartă semnătura Stella atinge punctul culminant la categoria Alergare, Antrenament și Yoga, și se înscrie în cea mai durabilă colecție.

Realizată pe baza a trei aspecte cheie, colecția combină materiale rezistente cu tehnologii dezvoltate special pentru a asigura un grad ridicat de performanță, într-o garderobă tip antrenament dedicată femeii contemporane ce întruchipează puterea, feminitatea și forța.

''Colecția adidas by Stella McCartney combină întotdeauna stilul cu cele mai avansate tehnologii de îmbrăcăminte sport, pentru a crea un look purtat de femei cu mândrie. Această nouă colecție Primăvară / Vară 2018 este rezultatul tuturor anilor de experiență în tehnologie, inovare, durabilitate și design, canalizați în obținerea unei garderobe sport perfecte a femeii moderne. Sunt foarte încântată de ceea ce am realizat împreună pentru această colecție.''
explică Stela McCartney.

 

RUNNING: PERFORMANȚĂ SUPERIOARĂ; STIL IMPRESIONANT


Începem sezonul de alergare cu echipamentul preferat de Stella, proiectat pentru a obține un nou record personal. Încălțămintea este concepută pentru a susține pregătirea atât pe termen lung cât și pe termen scurt, în timp ce îmbrăcămintea din material fin, fără cusătură, permite circulația aerului și facilitează antrenamentele cu intensitate ridicată.

Obiectivele cheie includ:

· Culoarea puternică a colanților pentru alergare Run Tight, inserțiile perforate concepute pentru o aerisire avansată, decorațiile reflectorizante și forma preformată asigură potrivirea perfectă.

· Run AZ Gilet, construit cu materialul ușor Adizero și funcționalitatea Climacool.

· Pantoful UltraBOOST X este actualizat cu un tipar modern bazat pe striații și banda elastică Velcro oferind potrivirea perfectă a tehnologiei BOOST ™ cu cerințele femeilor -  cea mai receptivă amortizare existentă.

TRAINING: CANALIZÂND FORȚA INTERIOARĂ


Create pentru diverse antrenamente sportive de sală, cu stiluri concepute pentru a răspunde la orice provocare. Compresia și detaliile ascunse conferă o formă elegantă, în timp ce piesele de susținere elastice optimizează mișcarea.

Obiectivele cheie includ:

· Train Miracle Tight dispune de un imprimeu grafic în două straturi și oferă o susținere superioară prin materiale de compresie gradate.

·         Ombre Train Parka este soluția ideală pentru a-ți adapta ținuta înainte și după sală.  

· Pantoful versatil PureBOOST X TR 3.0 are în construcția sa o talpă ultrareceptivă și o potrivire specifică femeilor. Finisat cu un strat translucid pentru o senzație de reducere a efortului.  

· Gymsack, un rucsac cu o formă sportivă elegantă, proiectat din poliester reciclat 100%, cu buzunar interior detașabil pentru încălțăminte sau prosoape, dublu mâner, și cu buzunar interior și frontal cu închidere tip fermoar.
 

YOGA: CONFORT SUPERIOR ÎN MIȘCARE


Descoperă-ți stilul cu noile ținute sport sub semnătura Yoga. Conceput cu bumbac organic, Parley și poliester reciclabil, marca reprezintă devotarea produsului pentru durabilitate și design. Experiementați o gamă completă de mișcări și descoperiți-vă echilibrul interior și puterea.

Obiectivele cheie includ:

· Yoga SL Longsleeve, produs de top, elastic, fără cusături, ce se contopește cu silueta, ceea ce optimizează flexibilitatea în timpul miscării. Conceput dintr-o țesătură tip Parley, fină, pentru o structură unică a materialului.

· Yoga Comfort Tight, realizat din poliester reciclat și ajustat pentru a oferi un confort maxim pentru fiecare sesiune de yoga. Dispune de o bandă colorată alături de cusătura laterală, pentru un finisaj estetic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod