LPG - te ajuta in lupta cu kilogramele in plus

Tehnologiile in domeniul esteticii avanseaza rapid, astfel ca in prezent exista numeroase metode pentru eliminarea grasimii in exces, rapid si fara durere. Cea mai recenta inovatie in domeniul remodelarii corporale este tehnologia LPG Cellu M6® Integral.
Aparatura a fost creata de LPG inca din 1986, insa a fost imbunatatita periodic, pentru a-i spori eficienta si a-i diminua timpul de actiune. Aceasta tehnica exclusiva de stimulare celulara asigura un tratament 100% natural al transformarilor tesutului conectiv, in scopuri terapeutice si de infrumusetare.

Noua generatie de aparate LPG revolutioneaza ideea  terapiilor de slabire si anti-aging.  Cellu M6® Integral este versiunea originala a aparatului Cellu M6®,  care are acum un design nou, mai compact si rotunjit, similar cu silueta unei femei. Noua tehnologie combina 2 tehnici  ENDERMOLOGIE pentru tratamente corporale si faciale de maxima eficacitate. LPG-ul corporal se bazeaza pe Lipomasaj, acum cu un capat de tratament Ergodrive, care permite o prindere tisulara de inalta precizie, pentru a asigura fermitatea pielii si o remodelare corporala vizibila.  In cazul procedurilor faciale, actiunea de "Lift" se realizeaza prin 3 noi capete de tratament, care sporesc eficienta procedurii si asigura un efect anti-aging rapid

LPG Cellu M6® Integral asigura o redensificare a tenului, cu un puternic efect anti-aging. LIFT-ul este optim pentru toate tipurile de piele, fie ea normala sau sensibila si poate fi actionat la 3 intensitati. Din punct de vedere terapeutic, trateaza fibroza, edemul sau inflamatia, avand un efect imediat. Cele 60 programe de actiune sunt pre-figurate, astfel incat sa fie usor de folosit corect de catre terapeuti si sa asigure personalizarea tratamentelor, in functie de nevoile fiecarui client.

Pe langa tratamentul anti-imbatranire de inalta tehnologie, aparatura LPG Cellu M6® Integral confera programe de slabire (Ergodrive) eficiente in stimularea celulara si in obtinerea unui corp mai suplu, mai ferm, mai neted si cu mai putine kilograme. Aceasta inovatie asigura rezultate cu 50% mai vizibile si poate actiona fie localizat, fie la nivelul intregului corp. Tratamentul corporal cu LPG Cellu M6® Integral stimuleaza circulatia sanguina, asigura drenajul limfatic, elimina grasimile (lipoliza), reduce riscul aparitiei celulitei si contribuie la fermitatea pielii

Tehnologiile patentate Ergodrive®  si Endermolift® sporesc colagenul si elastina de la nivelul pielii si ajuta la producerea de acid hialuronic, pentru o piele mai frumoasa si cu aspect intinerit. Tratamentele cu noua tehnologiile nu sunt dureroase si nici agresive cu pielea, fiind 100% naturale si eficiente. Ele reprezinta o alternativa non-invaziva la operatiile chirurgicale de remodelare a siluetei si de eliminare a ridurilor faciale. Rezultatele sunt imediate, inca de la prima sedinta si nu implica efecte secundare si nici perioada de recuperare.

In medie, in perioada Sarbatorilor acumulam intre unul si trei kilograme in plus, care se depun in zone precum: abdomen, picioare sau brate, zone ce pot fi tratate cu usurinta de catre inovatia LPG. In plus, alimentatia pe baza de carne si zaharuri iti afecteaza si tenul, facandu-l lipsit de stralucire si cu imperfectiuni. Poti beneficia de tratamentele LPG de remodelare corporala si de reintinerire faciala la Beauty Concept Boutique, unul dintre centrele de infrumusetare exclusiviste din capitala. In luna februarie clinica ofera reduceri semnificative la terapiile cu LPG Cellu M6® Integral. Astfel, 8 sedinte costa doar 670 lei, in loc de 960 lei, iar pachetul de 12 sedinte este numai 1000 lei, in loc de 1440 lei.

Bucura-te de terapia preferata a vedetelor si de rezultatele garantate: remodelare faciala si corporala printr-o solutie 100% naturala, nedureroasa si non-invaziva.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod