Sebastian Professional iti coloreaza viata

Fa schimbari! Fa alegeri! Coloreaza-ti viata! Nu fugi de nou! Fii increzatoare si punenoi tuse de culoare in look-ul tau. Lasa-te pe mana stilistului tau Sebastian si testeaza Cellophanes. Tratamentul nuantator de la Sebastian Professional are o formula noua declinata in 12 variante de nuanta: 11 inspirate din natura si Cellophanes CLEAR care ofera parului stralucire pura fara pigment. Daca ai indoieli de orice fel, noi ti le spulberam. Cellophanesc are o formula delicata, nu contine amoniac si nici alte tipuri de alcalinizatori.

PH-ul slab-acid determina cuticula sa ramana inchisa astfel incat moleculele de culoare sa se depuna pe fiecare fir de par.

Cu Cellophanes, te bucuri de o culoare transparenta, cu un luciu natural ce rezista pana la patru saptamani. Iata toate detaliile care te pot convinge. Cellophanes este un tratament nuantator semi-permanent cu pH slab-acid (2.8-3.3). Ce inseamna in mod real acest lucru? Ei bine, produsul determina cuticula sa ramana cat mai inchisa astfel incat moleculele sala de culoare sa se depuna pe fiecare fir de par, creand straturi de culoare stralucitoare si translucida.

Lunile calde trebuie sa devina sinonime cu naturaletea. Fara volume, fara artificii.  Curatenie si puritate. Par lung onduleuri largi, boeme. Totul pentru un par sanatos si plin de miscare. Stiai ca formula Cellophanes este delicata  și nu conține alcalinizatori precum amoniacul  MEA? Pentru ca al nostrum Cellophanes desavarseste nuanta fiecarei suvite de par pentru a obtine o culoare vibranta si un look natural. Acest depozit anionic de culoare formeaza pe stratul cuticular o protectie impotriva ruperii, astfel incat pe fiecare fir de par  se creeaza straturi de culoare transparenta, cu luciu natural, care rezista pana la patru saptamani.

Produs destinat exclusiv saloanelor de coafura SEBASTIAN Professional.

Pret aproximativ pentru serviciu in salon 150 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod