Starbucks lansează prima gamă de smoothie-uri din fructe și legume proaspete

Starbucks  lansează pe 22 martie, pentru prima dată în România, gama de smoothie-uri sănătoase și delicioase, realizate pe loc prin blenduirea fructelor și legumelor proaspete.

Scopul nostru este să oferim opțiuni delicioase clienților care își doresc băuturi sănătoase și nutritive. Aceste noi smoothie-uri au un gust foarte bun, sunt hrănitoare și reprezintă statement-ul nostru legat de susținerea unui stil de viață sănătos. Sperăm că fanii Starbucks și clienții noștri să fie la fel de încântați precum suntem noi de noua gamă de băuturi”, a declarat Dana Pașol, Marketing Manager Starbucks România & Bulgaria.

Smoothie-urile hrănitoare sunt disponibile în 3 variante - roșu, verde și portocaliu - în funcție de ingredientele folosite.
Dacă ești fan sfeclă, trebuie să încerci smoothie-ul cu castravete, măr, lămâie, semințe de in și sfeclă. Dacă vrei un gust revigorant, alege smoothie-ul din spanac, lămâie, goji și ananas proaspăt. Pentru un răsfăț dulce de dimineață, roagă-i pe barista Starbucks să îți pregătească smoothie-ul cu măr, curmale, spanac, merișoare uscate, ghimbir și scorțișoară.

Smoothie-urile nu conțin zahăr adăugat și oferă clienților una dintre cele cinci porții zilnice recomandate de fructe și legume.
Smoothie-urile sunt disponibile doar în mărimea Tall.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod