Rimmel London prezintă noua colecţie Rita Ora 60 Seconds Super Shine Chameleon Colour

Rita Ora este un cameleon când vine vorba de modă şi poate purta cu uşurinţă ţinute sport-luxury, pasteluri sau ţinute glam. Inspiraţi de stilul ei electric şi încrezător, Rimmel London prezintă cea mai tare colecţie pentru unghii: 60 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora. Faceți cunoștință cu 12 culori inedite, ultra-strălucitoare, create de Rita pentru a se potrivi cu orice dispoziție. Pregătiți-vă sa fiţi autentice și să vă reinventaţi stilul.

Colecţia este o reflecţie a stilului Ritei, mereu în schimbare. Inovativ, uşor de adaptat, de la un look edgy rock, până la sirena covorului roşu, cu aceste culori este uşor să adaptezi manichiura la starea pe care vrei să o transmiţi în fiecare zi.

Gama oferă pasteluri potrivite ţinutelor casual, oferă strălucire pentru rochiile de seară şi accente metalice pentru a evidenţia un look edgy.

•    Power pastels - Eliberaţi partea jucăuşă din voi cu cinci nuanțe de bomboană, printre care se regăsesc roz, albastru și verde. Culorile sunt proaspete şi imaginează un şerbet delicios
•    Bold brights  - Faceți o declarație statement de modă cu două tonuri electrice de corai și fuchsia, stinse uşor de un kaki foarte cool
•    Hot Chromes - Adăugați un aer edgy la orice ţinută cu trei nuanţe metalice: mov electric, ardezie şi olive-look
•    Rita’s grey - pentru un aspect sofisticat și senzual

De acum, crearea unei manichiuri impecabile este o plăcere.

60 SECONDS SUPER SHINE combină toate avantajele unei manichiuri la salon – 5 paşi într-un singur lac de unghii. Formula ultra-strălucitoare, super-rapidă se usucă în mai puțin de 60 de secunde ( o singură aplicare) pentru că moda nu așteaptă pe nimeni! În plus, peria pentru precizie maxi alunecă perfect pe unghii pentru un finisaj ca la salon. Pentru a vă păstra manichiura într-o stare perfetcă, formula patentată cu o tehnologie continuă de îngrijire oferă până la 10 zile de culoare și strălucire care rezistă.

Colectia Chameleon Colour are un design atractiv al ambalajelor, acest lucru fiind inspirat din simţul estetic Ritei.
Aplicatorul este decorat cu un model îndrăzneț care indică şi culoarea lacului de unghii. Semnătura Ritei adaugă sigiliul A-lister de aprobare. Pe panourile publicitare, ambasadoarea Rimmel adoptă un stil chic în timp ce priveşte direct în lentila aparatului  foto şi îşi pune în evidenţă unghiile printr-un gest în care îşi atinge faţa delicat. Lacul de unghii pe care îl poartă Rita este în nuanţa #404 Ora-ngy Vibe. Fundalul se confundă cu pielea unui cameleon şi vine în întâmpinarea conceptului. Fii inspirată de Rita şi reinventează regulile modei/încalcă regulile modei.
Exprimați-vă stilul personal şi trăiţi experienţa londoneză! Preț recomandat: 8,66 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod