Colecția Miss Sporty Precious Pearls - culori și texturi incitante

Fiecare vară ascunde o comoară. Anul acesta vei descoperi o nouă colecție care strălucește precum misterele oceanului. Cine poate rezista entuziasmului de a găsi ceva nou, incitant și prețios? Nu noi.

Îți prezentăm Precious Pearls -  o colecție de vară irizată ce este ușor de purtat și îți va transforma look-ul imediat dându-i o alură fascinantă.  Nuanțe și finish-uri care evidențiază perfect pielea bronzată. Sirenele vor fi inspirația ta stilistică. Închide ochii – auzi oceanul? Simți sărutarea mării pe pielea ta?

Este vremea să ai unghii ce lucesc precum interiorul unei scoici.
Vei surprinde prin aceleași texturi și nuanțe ca minunata mare și ca cele mai rare scoici. Un luciu din altă lume ce strălucește în lumina soarelui. Aceste nuanțe sunt atât de fascinante încât ești ispitită să-ți îmbogățești colecția de lacuri de unghii cu toate cele 5 noi culori. Și dacă ai face asta, noi nu te-am judeca. Știm că nuanțele sunt pur și simplu irezistibile. În plus, lacul se îndepărtează atât de ușor încât unghiile tale vor fi gata rapid pentru a le îmbrăca cu o nouă nuanță.


Ce mai aștepți? Vino și descoperă toate plăcerile ascunse ale unei comori pline de culoare! O nouă colecție care îți va schimba vara. Poți spune că lumea este scoica ta. Iar tu? Tu ești, bineînțeles, perla. Preţ recomandat: 7,8 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod