ASTOR lansează noul ruj de buze Soft Sensation Shine & Care în 8 nuanțe diafane

Dragostea se simte în aer și totul arată trandafiriu! Îmbrățișează fericirea rosé a vieții cu noul ruj de buze Soft Sensation Shine & Care de la Astor. Buzele au nevoie de o atingere luminoasă și strălucitoare - fără compromisuri când vine vorba de îngrijire. Te vei topi după cele 8 nuanțe excelente, create special pentru a scoate în evidență farmecul fiecărei femei. Este timpul să trăiești viața în rosé!

Heidi Klum, imaginea Astor, adoră aceste noi culori. ”Trendul buzelor diafane este minunat pentru a intensifica frumusețea naturală a buzelor.
Iubesc noul ruj Soft Sensation Shine & Care deoarece îmbină nuanțele diafane cu strălucirea delicată. Are grijă de buzele mele și le conturează frumos
”, spune Heidi Klum.

Când viața e roz, ai tot ce ți-ai putea dori vreodată... și asta înseamnă balanța perfectă între strălucire, confort și îngrijire. Datorită tehnologiei avansate Astor, rujul de buze Soft Sensation Shine & Care oferă o culoare pură și revigorantă cu un retuș subtil și strălucitor care se simte precum o explozie de hidratare a buzelor.
Formula de îngrijire asigură o protecție SPF20 împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui.

Astor foloseşte o combinație de ingrediente ce include un complex de vitamine pentru a lăsa buzele moi: elemente marine; extract de Rodie; acid Hyaluronic; vitamina A, C și E; combinație organică de culoare; polietilena – formula bazată pe hidratare; textura cremoasă și nelipicioasă  oferă confort. Astor oferă o gamă variată de 8 nuanțe translucide, create special pentru a accentua frumusețea naturală a fiecărei femei.
Găsește nuanța ta preferată și descoperă nickname-ul tău secret. Preț recomandat: 29,7 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod