Peonia Nobile - ediție specială

În grădinile vilelor aristocratice din Italia, frumusețea uimitoare a unei flori radiază orbitor. Bujorul își dezvăluie alura magnifică în lunile aprilie și mai. Acqua di Parma a ales o nuanță fermecătoare, intensă și vibrantă pentru a crea Peonia Nobile, o apă de parfum sofisticată, aidoma florii din care ia naștere. O nouă ediție limitată a parfumului a fost creată, pentru a celebra eleganța feminină a acestei flori năucitoare.

Fiecare sticlă a fost stilizată acordându-se atenție maximă detaliilor.
Suprafața pură este decorată generos cu petale de bujor, în tonuri intense purpurii. Inspirat din bijuteriile Art Déco, designul elegant al sticlei surprinde inima vibrantă a încântătoarei flori, protagonistă a acestui parfum în Ediție Specială. Aceleași elemente decorative ornează cutia de pălării ce păstrează sticla, alternând armonios nuanțele.

Acqua di Parma a creat Ediția Specială Peonia Nobile pentru femeile puternice, plăcute și profunde, aidoma parfumului pe care îl poartă.
Un parfum ce se dezvăluie precum mugurii de bujor, după o mult-așteptată înflorire. Note subtile și vivace captează rapid simțurile, oferind senzația unei minuni a naturii ce se reînnoiește. Apa de parfum furnizează un amestec unic de dulceață, senzualitate și eleganță.

Deschiderea energică, ușor picantă, se caracterizează prin accente vibrante de piper negru, amestecate cu note suave de zmeură – preludiul ideal pentru centrul intens floral, unde somptuosul bujor este accentuat de geranium luminos, trandafir turcesc delicat și frezie proaspătă.  O armonie seducătoare ce se închide firesc în note învăluitoare, catifelate de ambră, întrețesute cu accente lemnoase de paciuli și mosc.
Un parfum deosebit, sublim și elegant.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod