Sfaturi de frumusete de la Raluca Zenga

Stiati de existenta pastei de dinti cu carbune activ? Dar ca uleiul de rodie este un bun demachiant.? Raluca Zenga, autoarea “Manualului Mamicii ZEN”, ne oferta cateva sfaturi de frumusete. Raluca va lansa in curand si  un frumos manual de beauty.

Un chip frumos este pus intotdeauna in valoare de un zâmbet pe masura: in locul albirii agresive cu sensibilizare dentara incercati noua generatie de pasta de dinti cu carbune activ, pentru o dantura alba si sanatoasa si gingii protejate! Stiu, este putin ciudat sa ne spalam pe dinti cu o pasta neagra, dar efectele benefice nu vor intârzia sa apara! Uleiul din rodie, de folosit in locul cremei de noapte dupa demachiere si tonifiere, pentru un ten reintinerit si uniform; pentru vârfurile despicate sau masat pe pielea capului si lasat peste noapte, pentru cosite stralucitoare si un scalp hidratat.
Resveratrol in alimentatie si in cremele pentru fata si corp: aceasta substanta activeaza gena longevitatii, ajutându-ne in lupta impotriva imbatrânirii. Consumati afine, suc de rodie si de struguri, vin rosu (in moderatie, bineinteles, concentratia cea mai mare de resveratrol se gaseste in Pinot Noir si Cabernet Sauvignon) si aplicati-va din cand in cand pe fata si pe decolteu o masca cu cacao dizolvata in ulei de cocos sau ulei din seminte de strugure. Cosmeticele de noua generatie vor contine ingredientele cu care eram obisnuiti sa ne suplimentam dieta de la interior: de pilda probioticele, "cocktailul" de bacterii benefice care asigura buna functionare a sistemului nostru digestiv se regaseste acum in creme si lotiuni, cu efect anti-inflamator si purifiant- probioticele lupta impotriva bacteriilor "rele" care ne provoaca eruptii cutanate, acnee sau eczema.
Imbratisati tendinta de a cheltui mai putin pe cosmeticele brandurilor de lux care investesc mult in publicitate, in favoarea liniilor "eco-green", naturale, cu o concentratie inalta de principii active si fara compusi considerati riscanti pentru sanatatea pielii noastre. Din ce in ce mai multe femei considera ca noua regula a ingrijirii frumusetii noastre este "Citeste lista ingredientelor!" Da, pentru ca atentia fata de ceea ce punem pe piele este o extensie a sanatatii noastre!
” – ne recomanda Raluca Zenga.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod