Anca Serea- weekend cu familia la Sinaia!

Anca Serea a petrecut un weekend de neuitat la munte, în stațiunea Sinaia, alături de soțul ei, Adrian Sînă, și de copiii săi, David, Sarah și Noah. Îndrăgita vedetă s-a bucurat de aerul curat, de peripeții montane, de atmosfera primitoare oferită de echipa hotelului unde s-a cazat și, în plus, a avut parte de câteva surprize de neuitat.

După o vacanță petrecută în Dubai și alta în Austria, Anca și-a dorit ca ultimul weekend din ianuarie să îl petreacă pe meleaguri românești, nu departe de casă, alegând stațiunea Sinaia, însă, de această dată și un hotel boutique foarte apreciat.

Este vorba de Hotel Boutique Belvedere Sinaia, unde, alături de familia sa, s-a cazat, preț de trei nopți, in două apartamente spațioase, cu terasă și vedere spre masivele montane.

Cu toții au avut parte de răsfăț de neuitat. Au mers la spa, în zona special amenajată la subsolul hotelului, unde au avut piscină, hamam și jacuzzi, s-au delectat cu preparate bio gătite de chef-ul locației, iar cei mici s-au jucat în camera special amenajată pentru copii, unde au avut la dispoziție cărți de colorat li diverse jocuri.

Noah a învățat astfel să joace biliard pe o masă de acest tip în miniatură, iar Sarah s-a jucat cu seturile de ceai colorate, desprinse parcă din desenele Walt Disney.

Surpriza cea mare a sosit în ultima seară petrecută la Hotel Belvedere când Anca a primit un tort delicios cu ciocolată și fructe proaspete, oferit din partea echipei hotelului, cu doar câteva zile înaintea zilei sale de naștere, 2 februarie. Gestul a luat-o prin surprindere pe frumoasa vedetă, apreciind foarte mult serviciile și atenția la detalii a echipei.
Am petrecut un weekend liniștit în familie într-un loc minunat, la Hotel Boutique Belvedere Sinaia, o oază de liniște, frumusețe și aer curat. Suntem mândri de țara noastră!”, a declarat Anca Serea.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod