GOLDEN BATH - Este timpul să te scalzi în aur!

Grație multitudinii de produse seducătoare, alese şi concepute de Made In Sephora! În acest an, sărbătorile se îmbracă în auriu sau trandafiriu, în pachete decorate cu paiete, în ediție limitată, afișând nuanțe sclipitoare. Toate poartă, ca semn distinctiv, parfumul inimitabil al florii de bumbac, acest mix perfect de note de flori de migdal, in, miere și mosc alb. Transportată de un parfum atât de discret, te lași de bună voie sedusă olfactiv de o selecție de produse bine alese ce cuprind cremă de corp, gel de duș spumant, săpun cremă pentru mâini, infuzii de baie, spumă hidratantă, capsule de baie efervescente și alte săpunuri parfumate.

Capsulă de baie efervescentă - Baia ți se pare plictisitoare? Nu mai este cazul! Acum poți strecura în cadă această capsulă efervescentă aurie și parfumată care promită să facă apa scânteietoare. În așteptarea utilizării sale, o poți chiar agăța în bradul de Crăciun.

Confetti de baie- Această piramidă, care se agață în bradul de Crăciun, conține multe confetti parfumate ce pot fi presărate în cadă (se topesc imediat în contact cu apa) și promit un moment de pură relaxare.

Mini perle de baie - Ceea ce este minunat la aceste mini perle este că, în contact cu apa, se topesc și parfumează baia.

Și asta ne place mult.

12 infuzii parfumate pentru cadă - Noul ritual conceput de Sephora este următorul: lasă la infuzat aceste bețișoare parfumate (parfumuri de floare de bumbac,  lagună și ceai verde, la alegere) în apa din cadă pentru a asigura un moment de pură relaxare. O idee perfectă.

Spumă de baie  - Acest flacon conceput special pentru sărbătorile de sfârșit de an conține o formulă compusă din paiete și parfum delicat cu note de floare de bumbac. Spumă de baie sau gel de duș pentru utilizare zilnică? Alegerea îți aparține…

Hand wash - Pentru a te spăla pe mâini cu ușurință, dar și pentru a-ți asigura o senzație de catifelare a pielii, oferă un aer pop bucătăriei și băii tale prin intermediul acestui săpun – cremă cu paiete care îți lasă pielea netedă și parfumată delicat.

Cremă hidratantă de mâini - cum pielea de pe mâini trebuie bine protejată pe timpul iernii, iată protecția perfectă: acest produs de îngrijire hidratant, fără a fi gras, strecurat în această poveste în ediție limitată. Obligatoriu; parfumul său de floare de bumbac, ușor și delicat.

Nourishing velvet cream - cum iarna pielea este foarte sensibilă, ea este readusă la starea de bine cu ajutorul acestui produs pentru corp, cu textură onctuoasă, aerată (la fel de ușoară ca zăpada) și cu un parfum minunat.

Rezultatul: o piele mai suplă și mai catifelată, gata să înfrunte intemperiile.

Spumă hidratantă pentru corp - pentru toate femeile care nu agreează laptele de corp, Sephora a avut ideea minunată de a concepe un produs de îngrijire hidratant cu textură spumantă, strecurat într-un ambalaj cochet auriu. Cu ce rezultat? O piele catifelată, desigur. Dar și un maximum de senzații extraordinare!

Perle de baie - Tadaaaaam! Ca atinsă de o baghetă magică – având 10 inimioare de baie, cu miros delicat de căpșune - pielea devine catifelată, iar apa din cadă - parfumată. E magic, nu?

Săpun parfumat - când pielea întâlnește un săpun cu parfum delicat de floare de bumbac, se lasă fermecată de spuma delicată și de ambalajul său șic și colorat …

Ulei strălucitor parfumat  - ne place … efectul strălucitor al acestui ulei parfumat pe piele, mirosul său de floare de bumbac și recipientul său cochet, în ediție limitată.

6 capsule efervescente pentru baie -după ce ajung în cadă, aceste capsule efervescente parfumează apa și o fac să strălucească. Și cum caseta conține nu mai puțin de 8, putem profita de această bucurie timp îndelungat.

14 capsule cu cremă de duș - floare de bumbac, bujor, afină, lagună, ceai verde, monoi sau mango: pentru a ne face să scăpăm de frig și a ne înveli în parfumuri tulburătoare, Sephora propune într-o baghetă colorată 14 doze unice de cremă pentru duș.

Și iată cum poți evada … fără cel mai mic efort.

Casetă de baie premium - dacă există un moment în an când poți aloca timp doar pentru tine, acesta este. Să profităm deci de el și să ne refugiem în baie cu această cutie care conține absolut tot ce avem nevoie: un gel de duș spumant și strălucitor, o cremă nutritivă cu efect de catifelare pentru corp, o cremă hidratantă pentru mâini și un mic săpun parfumat irezistibil. Toate acestea având un parfum delicat de floare de bumbac…

Casetă de baie -  spumă de duș strălucitoare + cremă de spălat pentru mâini + burete din plasă pentru duș: iată laolaltă cele trei produse necesare pielii noastre.

Trusă maxi – Floare de bumbac - iată ce ne-ar plăcea să găsim în ghete și sub brad: această trusă încăpătoare care completează produsele esențiale de baie: spumă de duș, lapte de corp hidratant și burete din plasă pentru duș.

Trusă mini – Floare de bumbac - se se află în această trusă irezistibilă reutilizabilă, de format mic, gândită pentru sărbători? Toate produsele care transformă baia într-un moment de pură plăcere… Mini cremă de duș ultra delicată, burete din plasă pentru duș pentru a face spumă, mini lapte de corp hidratant care se topește foarte ușor și: Fetelor, repede la duș!

Produsele pot fi achizitionate din magazinele Sephora. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod