CHIC GIFTS - Seturi și cadouri gata de oferit de la Sephora

Sub brad, Santa Comics a pus tot ce ar putea visa pielea noastră… Și , iată ce a strecurat în ghetele tuturor celor care au fost cuminți în acest an: o baghetă magică de gloss, balsamuri care invită să fie sărutate, un spray cu paiete, o capsulă de agățat în brad sau în baie, un portfard surpriză, pudră de corp strălucitoare ca o vitrină de Crăciun, seturi tot mai ingenioase și cât de multe oje cu nuanțe happy!
În așteptarea cadourilor din seara de 24 decembrie, ne dovedim răbdarea deschizând în fiecare zi compartimentele, atât de bine organizate, ale cutiei dedicate lunii decembrie…

The Mini Kisses - 1, 2 …3 și începe un Crăciun extraordinar! 1 set atractiv de 3 mini Kiss Me, balsam de atras săruturi pentru buze frumos colorate și parfumate delicat.

Cel mai minunat lucru? O nuanță exclusivă care să facă buzele cu mult mai apetisante.

Advent Calendar
- 1 zi = 1 cadou! Și este minunat că această perioadă dinaintea Crăciunului are 24 de zile, una mai cool decât alta. Machiaj, produse de îngrijire, accesorii: preferăm să nu dezvăluim tot, dar să știți că aici sunt ascunse mici creme de duș, oje, un fard de obraz, șervețele cu dizolvant și multe alte surprize minunate!

Pudră extraordinară – Burețel de aplicare și pudră pentru corp strălucitoare - Elegant și rafinat, descoperiți în interiorul acestei cutii elegante un burețel pentru pudră care vă va înfrumuseța cu mii de perle argintate, pentru un look incredibil de sublim.  Îndrăzniți să aplicați aceste reflexe minunate pe corp, pe păr și pe decolteu.    

Baghetă cu 6 nuanțe de gloss de buze
- Repede, cu o singură atingere de baghetă magică, îmi colorez buzele cu o culoare proaspătă minunată și incredibil de glossy.

Ultra practică și ușor de transportat, această baghetă cu 6 nuanțe de gloss poate fi luată oriunde alături de produsele de îngrijire, pentru a vă putea schimba culoarea buzelor în funcție de starea sufletească. Ce face produsul atât de șic? Mini aplicatorul său, atât de practic.

Gloss de Crăciun-  Putându-se agăța oriunde, acest gloss ascuns într-o cutiuță cu fațete vă împodobește buzele cu un roz minunat, foarte glossy. Alături de prețul său de asemenea atractiv, acesta este cadoul inteligent al anului!

Balsam Kiss Me -  Repede un sărut! Și chiar două, căci, pentru sărbătorile de final de an, Sephora ne face un cadou frumos și oferă balsamul său minunat de buze în două noi nuanțe exclusive. 2 culori noi proaspete și atractive numite Coquette și Charming.
Cu un singur gest buzele sunt colorate și gura devine irezistibilă!

The Happy -  Unghiile noastre vor fi fericite grație acestui set pentru unghii care propune 8 oje Color Hit, precum și un tutorial de frumusețe ce oferă o mulțime de sfaturi! Lac negru sclipitor, roșu incandescent, nude perlat … iată cine vă promite o manichiură frumoasă pe întreaga durată a anului.   

The Unique
- Când Sephora imaginează o casetă ce include noul mascara Sephora -  „The Mascara” Ultra Black și Creionul de ochi Mini noir Nr. 09 Intense Black, cu siguranță îți face ochi dulci.
Unica

The Pretty -  Pentru că pachețelele surpriză nu sunt rezervate doar copiilor, Sephora a conceput unul și pentru femeile care au rămas un pic copii...
Cu riscul de a strica surpriza (surpriza, nu pachetul), vă vom dezvălui ce e înăuntru: 1 capsulă de baie pe bază de floare de bumbac, 1 mască pentru ochi din ceai verde, 1 dizolvant expres pentru baie, 1 fard de pleoape Colorful, 1 mascara Outrageous Volume - Dramatic Volume și 1 elastic auriu de păr. Adică, în total, 6 cadouri geniale de oferit sieși sau altcuiva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod