poliţie

VIDEO: Un filmuleţ cu un poliţist care salvează un băieţel a devenit viral

22 Octombrie 2016
Un poliţist din oraşul Granbury, statul american Texas, a fost premiat după ce a reuşit să salveze viaţa unui copilaş folosind metode de resuscitare. Imaginile cu intervenţia ofiţerului au devenit virale, fiind urmărite de un număr uriaş de internauţi în doar 24 de ore după publicarea lor pe Facebook.

Pe 12 octombrie, ofiţerul Chase Miller a răspuns unui apel la numărul de urgenţă, şi a intervenit pentru a acorda ajutor unui copil de trei ani care nu mai respira, aflat alături de părinţii săi în parcarea unui restaurant KFC, relatează News.ro.

Potrivit imaginilor surprinse de camera video montată pe maşina de poliţie cu care a intervenit Miller, poliţistul a coborât din maşină, a luat copilul din braţele mamei, l-a aşezat pe pământ şi a început să efectueze manevre de resuscitare cardio-pulmonare. După două minute, copilul a început să respire şi a fost dus apoi la un spital unde i s-a oferit îngrijire medicală de specialitate.

Chase Miller a primit premiul pentru Salvarea de vieţi, iar cu această ocazie s-a reîntâlnit cu familia şi copilul salvat.

Imaginile video cu salvarea copilului au fost publicate pe pagina de Facebook a publicaţiei Good Morning America şi a fost vizualizat de peste 23 de milioane de persoane în 24 de ore, a avut peste 11.300 de comentarii şi a fost distribuit de peste 360.000 de utilizatori.

Înregistrarea emoţionantă poate fi vizionată şi aici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod