GÉnifique Youth ActivatOR

O inovaţie revoluţionară bazată pe ştiinţa genelor, gama Génifique ţinteşte 50 de criterii identificate pentru o piele tânără* cu efecte vizibile după numai 7 zile** pentru toate tipurile de piele şi diferite vârste.
O inovaţie revoluţionară bazată pe ştiinţa genelor, gama Génifique ţinteşte 50 de criterii identificate pentru o piele tânără* cu efecte vizibile după numai 7 zile** pentru toate tipurile de piele şi diferite vârste. Atât experţii în frumuseţe cât şi femeile asemănătoare au exprimat o aprobare copleşitoare: de la lansarea sa în 2009, Génifique a primit peste 100 de premii internaţionale şi în întreaga lume s-au vândut milioane de produse.

Derivată din asocierea genomicii, o ştiinţă care analizează activitatea genelor, şi proteomicii, studiul expresiei acestora prin producţia de proteine la suprafaţa pielii, Génifique reprezintă o inovaţie majoră: identificarea proteinelor caracteristice pielii tinere.
În cadrul studiilor de cercetare, Laboratoarele noastre au subliniat, zi după zi, noile rezultate şi performanţa în îngrijirea pielii ale produsului Génifique Youth Activator. O nouă descoperire: unul din ingredientele active folosite de Génifique stimulează*** Kallikrein 7, o proteină legată de strălucirea pielii

Proteină cheie implicată în procesul natural de exfoliere, Kallikrein este esenţială în menţinerea echilibrului pielii.
Atunci când activitatea sa scade, procesul natural de exfoliere se modifică, având drept rezultat pierderea strălucirii şi senzaţia de piele uscată. Formula Génifique conţine extract de biolysat care ajută la stimularea activităţii Kallikrein 7 în stratul de la suprafaţa pielii, ajutând la restaurarea echilibrului epidermei. Nivelul de hidratare al pielii este optimizat şi faţa are un aspect mai luminos, deoarece scapă de celulele moarte de la suprafaţă care dau tenului un aspect şters.
Luminozitatea pielii este îmbunătăţită semnificativ. Mai mult ca niciodată, pielea radiază de o transparenţă încântătoare.

Génifique Youth Activator - Ediţie limitată, 50ml - Preţ  public estimat 464 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod