Top 3 produse naturale de curăţat pentru Sărbători pe care nu ştiai că le ai

Facebook Twitter Comenteaza
Top 3 produse naturale de curăţat pentru Sărbători pe care nu ştiai că le ai

Produsele de curăţat, disponibile în comerţ, sunt adesea ticsite de substanţe nocive, care riscă să influenţeze negativ sănătatea familiei tale.

De aceea, ai putea incerca să foloseşti produse naturale pe care, de altfel, vei descoperi că le ai deja în casă! Iată trei dintre cele mai eficiente!


1. Orezul


Sticlele cu gât strâmt îţi dau bătăi de cap? Află că orezul este aliatul tău de nădejde la curăţarea unui astfel de recipient! Cum procedezi?

Adaugă apă caldă (3/4 din sticlă) şi o lingură de orez. Închide sticla cu capacul şi agit-o bine, până când murdăria din interior dispare în totalitate.
În cele din urmă, clăteşte cu apă din belşug.


2. Ceaiul


Problema ustensilelor mâncate de rugină poate deveni doar o amintire dacă alegi să foloseşti ceai negru la curăţarea acestora! Iată ce ai de făcut: fierbe câţiva litri de ceai negru, lasă lichidul la răcit şi toarnă-l, apoi, într-o găleată. Introdu în interiorul acesteia ustensilele afectate de rugină.

După câteva ore, scoate-le şi lustruieste-le cu o cârpă curată şi uscată.
Foloseşte o pereche de mănuşi pentru ultima etapă de curăţare a ustensilelor - astfel, vei evita apariţia petelor inestetice pe mâini.


3. Amidonul de porumb


Un produs folosit în bucătărie, amidonul de porumb îşi găseşte utilitatea şi la curăţenia casei. Astfel, amidonul de porumb poate fi folosit cu succes la îndepărtarea petelor de grăsime de pe covoare.

Ce ai de făcut? Presară amidon de porumb pe suprafeţele afectate şi lasă-l să acţioneze timp de 15-30 minute.
În cele din urmă, aspiră până când amidonul de porumb şi petele dispar de tot.


Sursa foto: birdbabyface.typepad.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod