BLUSH LE ROSERAIE, ROSERAIE DES DELICES , colectie cu vibe boem, LANCÔME 2012

Inspirat de natură si naturaleţe, Aaron De Mey a incercat sa recreeze prin această colecţie atmosfera unei gradini de trandafiri intr-o după-amiază tarzie de primăvara.
Inspirat de natură si naturaleţe, Aaron De Mey a incercat sa recreeze prin această colecţie atmosfera unei gradini de trandafiri intr-o după-amiază tarzie de primăvara . Imaginea colecţiei ROSERAIE DES DELICES este tanăra Hanaa Ben Abdesslem, de 22 de ani, devenita una dintre feţele “must- see” de pe podiumurile internaţionale de modă. Este o frumuseţe solară, intensă, infuzată de o charisma rară. Reprezintă frumuseţea contemporană imaginabilă.  ROSERAIE DES DELICES reuneşte culorile  mandarinelor şi piersicilor care definesc arhitectura de pe Rivirea Franceză la lumina zilei,cand lumina cade pe ele şi arată precum o pictura cu nuanţe diluate, fine.

BLUSH LE ROSERAIE  (ediţie limitată): Acest blush, o adevarată piesă de artă in miniatură, are culoarea piersicii-este ştanţată cu motivul delicat ale unui trandafir, încet luminat de soarele de primăvară.
Este minunat de uşor de utilizat - pur şi simplu rotiţi o perie mare, cu puful peste pulbere şi se aplică peste merele obrajilor, apoi se perie uşor varful barbiei şi se mătură uşor fruntea pentru o stralucire sănătoasă. Pentru un efect mai intens, pensula se inmoaie in nuanta mai inchisă de culoare roz şi se aplică pe pomeţi. Fardul de obraz aplicat mai mult şi mai centralizat creează o strălucire proaspătă.
BLUSH LE ROSERAIE  Lancôme, preţ public estimat 240 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod