Dăruiește frumusețe cu noile seturi cadou de la DOVE

De sărbători, colecția variată de seturi cadou Dove îți oferă ocazia de a te răsfăța sau de a alege pachetul potrivit pentru cei dragi, fie că e vorba de un set complet de îngrijire, cu o geantă de cosmetice cadou, sau de pachete specializate pentru îngrijirea părului sau a corpului.

Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture - Dove Oxygen Moisture. Hidratare și până la 95% mai mult volum*. Samponul, balsamul și masca Dove Oxygen Moisture au formule lejere care oferă un plus de hidratare fără a încarca părul. Gama beneficiază de tehnologia de ultimă generație Oxyfusion.

Ingredientele emoliente obișnuite sunt hidrofobe (nu iubesc apa) și se depozitează pe suprafața firului de păr, în timp ce ingredientele infuzate cu oxigen din gama Oxygen Moisture sunt solubile în apă și nu se depun pe suprafața firului de păr.

Astfel, părul se bucură în același timp de hidratare în profunzime, dar și de elasticitate și volum. Se recomandă utilizarea Dove Oxygen Moisture ca parte a unui ritual format din trei etape (curățare, hrănire și tratament) pentru o îngrijire completă a părului fin și drept.
*utilizare șampon și balsam vs păr cu sebum, fără volum. Setul conține: șampon, balsam, mască și o cutie premium cadou. Preț recomandat: 56.74 lei

Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment  - Dove Regenerate Nourishment.  Un păr perfect hrănit și 100% regenerare*. Gama Dove Regenerate Nourishment conține un extract cu alge roșii și un complex nutritiv cu cheratină ce ajută la refacerea conținutului de substanțe nutritive și repararea structurii interne a firelor de păr deteriorate.
Părul devine mătăsos, puternic* și cu aspect sănătos, ca și cum nu ar fi fost degradat. 

Algele roșii, o minune naturală cu o rezistență extraordinară, au evoluat pentru a face față stresului extrem generat de habitatul lor natural, de-a lungul a milioane de ani. Celulele algelor roșii sunt bogate în polizaharide, cunoscute pentru proprietățile lor de retenție a umezelii și capacitatea de a ajuta proteinele să-și mențină structura. Se recomandă utilizarea Dove Regenerate Nourishment ca parte a unui ritual format din trei etape (curățare, hrănire și tratament) pentru o îngrijire completă a părului degradat. *rezistență la rupere folosind șampon + balsam + serum vs.

șampon fără balsam. Setul conține: șampon, balsam, serum și o cutie premium cadou. Preț recomandat: 56.74 lei.

Dove DermaSpa Goodness³. Îngrijire bazătă pe expertiză dermatologică și experiență spa multi-senzorială. Dove DermaSpa Goodness3 combină uleiurile prețioase cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care actionează chiar în interiorul celulelor pielii*, lăsând pielea optim hidratată. Uleiurile omega, cunoscute pentru proprietățile de refacere a barierei de protecție a pielii, sunt infuzate în formulele cremelor Dove DermaSpa pentru o textură a pielii catifelată, luminoasă și cu un aspect uniform. Gama este caracterizată de un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nucă de cocos și mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant și măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie și frangipani.
*din stratum corneum. Seetul conține: loțiune de corp, cremă de maini și o cutie premium cadou. Preț recomandat: 30.03 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod