Seturi cadou Dove Men+Care

Pentru a te ajuta să îi dăruiești celui drag îngrijire pentru un plus de putere, Dove Men+Care îți oferă diverse variante de seturi cadou. În funcție de setul ales, ai la dispoziție diferite tipuri de produs și beneficii: geluri de duș ce oferă îngrijire superioară pielii, deodorante antiperspirante spray sau stick pentru protecția eficientă împotriva transpirației, șampoane ce îmbunătățesc sănatatea scalpului și elimină mătreața și săpunuri cu formula unică cu ¼ cremă hidratantă.

Dove Men+Care Extra Fresh Bag - Antiperspirantul spray Dove Men+Care Extra Fresh asigură protecție eficientă împotriva transpirației, pentru un plus de încredere în orice moment al zilei. În plus, tehnologia cu ¼ agenți de hidratare protejează pielea subrațului împotriva iritațiilor.

Gelul de duș Dove Men+Care Extra-Fresh cu tehnologia Micro Moisture™ oferă îngrijire superioară pielii și o senzație de prospețime și revigorare grație agenților de răcorire și parfumului cu caracter citric și lemnos. Formula inovatoare, cu agenți de curățare eficienți în combinație cu agenți de îngrijire, protejează pielea împotriva deshidratarii, pentru o piele mai sănătoasă și mai puternică. Datorită formulei speciale cu ¼ cremă hidratantă, săpunul Dove Men+Care nu usucă pielea așa cum fac săpunurile obișnuite și oferă o senzație de confort pielii, chiar și dupa bărbierit, fiind recomandat atât pentru corp, cât și pentru față.
Setul conține: antiperspirant spray, gel de duș, săpun-cremă și geantă pentru cosmetice cadou.
Preț recomandat: 31.29 lei.

Dove Men+Care Clean Comfort Bag  - Datorită tehnologiei Micro Moisture™, gelul de duș Dove Men+Care Clean Comfort oferă pielii îngrijire superioară, iar grație parfumului cu caracter lemnos, floral și citric, aceasta se bucură de o senzație deosebită de prospețime. Formula cu agenți de curățare eficienți în combinație cu agenți de îngrijire, protejează pielea împotriva deshidratarii, pentru o piele mai sănătoasă și mai puternică. Antiperspirantul spray Dove Men+Care Clean Comfort  asigură protecție eficientă împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute până la 48 de ore. Parfumul curat și proaspăt combină note de lămâie, mandarină, lavandă, mentă, mosc și ambră. În plus, tehnologia unică ce conține agenți de hidratare protejează pielea subrațului împotriva iritațiilor.

Samponul anti-mătreață Dove Men+Care Antidandruff cu cafeină și zinc îmbunătățește sănătatea scalpului și elimină mătreața vizibilă până la 100%. Setul conține: gel de duș, antiperspirant și geantă pentru cosmetice cadou.
Preț recomandat: 40.28 lei.

Dove Men+Care Cool Fresh Bag -  Datorită tehnologiei Micro Moisture™, gelul de duș Dove Men+Care Cool Fresh oferă pielii îngrijire superioară, iar grație parfumului cu note de lime, mentă, ghimbir și santal, aceasta se bucură de o senzație deosebită de prospețime și revigorare. Formula cu agenți de curățare eficienți în combinație cu agenți de îngrijire, protejează pielea împotriva deshidratării, pentru o piele mai sănătoasă și mai puternică. Antiperspirantul stick Dove Men+Care Cool Fresh asigură protecție eficientă împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute până la 48 de ore.

Parfumul proaspăt combină note de lime, mentă, ghimbir și santal. În plus, tehnologia unică ce conține agenți de hidratare protejează pielea subrațului împotriva iritațiilor. Samponul anti-mătreață Dove Men+Care Antidandruff cu cafeina și zinc îmbunătățește sănătatea scalpului și elimină mătreața vizibilă până la 100%. Setul conține: gel de duș, antiperspirant stick, șampon și geantă pentru cosmetice cadou. Preț recomandat: 40.83 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod