pui de leu

VIDEO: Ce face un leu când vede un băieţel în costum de leu

Un copil îmbrăcat în costum de leu interacţionează cu un leu adevărat, de la grădina zoologică, din spatele unui geam securizat. Animalul a fost cam descumpănit când a văzut puiul cu chip de om.

Scena a fost înregistrată de naşul micuţului, Cami Fanning, la grădina zoologică din Atlanta, Statele Unite, iar filmuleţul a devenit viral pe internet, foarte mulţi utilizatori fiind cuceriţi de legătura care pare să se creeze între copilul jucăuş şi animalele de dincolo de peretele de sticlă.

De ce au ales părinţii să-şi îmbrace fiul în costum de leu? Explică naşul băieţelului: "Prietenii noştri şi cu mine ne-am dus finuţul la grădina zoo din Atlanta, într-o mică plimbare...

Numele micuţului este Aryeh, ceea ce în ebraică înseamnă leu, aşa că mama lui l-a costumat în leu."



După cum se vede în imagini, leii au fost imediat atraşi de "puiul" neobişnuit care a apărut în faţa geamului. "Aryeh nu era deloc intimidat şi a interacţionat câteva minute cu leii... a fost incredibil! O amintire adevărată din prima noastră ieşire împreună", a mai scris naşul băiatului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod