Colecția specială de produse de toaletă pentru Sfântul Valentin de la Sephora!

Sephora joacă rolului gingașului Cupidon și vă oferă posibilitatea de a declara persoanei iubite focul inimii, desfătându-vă împreună! N-ați ghicit cum? Cu ajutorul bulelor de iubire, de care să vă bucurați împreună, din gama pentru produsele de toaletă în ambalaje întru totul glam & love, pentru a aroma apa băii dvs. cu mirosul florii de bumbac! Spumantul de baie, produsul surpriză personalizabil, vă permite să vă jucați de-a artiștii, mesageri ai Iubirii, și să scrieți frumoase declarații de dragoste înflăcărate.

Mirosul florii de bumbac se combină perfect cu cel al florii de migdal și cu cel al florii de in, toate acestea fiind îndulcite de notele de mosc alb și de miere. O baie mătăsoasă care nu poate fi egalată decât de catifelarea bumbacului!  Lăsați-vă seduși, dați frâu liber imaginației, dragostei și desfătării!

Bubble bath & Shower gel to customize: După street-art, să trecem la bath-art! Lăsați-vă tentați de ideea de a deveni veritabili bath-artiști, scriind mesaje de dragoste pe tubul acestui produs cu marker-ul negru (care nu se şterge) și împlinindu-vă cele mai aprinse dorințe…Transmiteți astfel mesaje dulci iubitului sau iubitei dumneavoastră!

Fizzy heart with surprise message: Doriți să-i faceți o surpriză plăcută? Această inimioară efervescentă cu care puteți aroma apa băii dvs.
ascunde un frumos mesaj de dragoste. Nu mai rămâne decât să o lăsați să se dizolve pentru ca mesajul să apară…

Moisturizing Body Lotion : Un flacon dozator în formă de corset care va deveni aliatul pielii uscate în căutare de hidratare. Cu o formulă onctuoasă dar care nu este grasă, acest produs penetrează pielea în doar câteva secunde, lăsând-o moale și discret parfumată. Nu mai rămâne decât să vă declarați iubirea pătimașă!

Hand Wash : Decorați casa dvs. cu un detaliu arty, cu această mică sferă cu un format exclusiv… și cu un al doilea detaliu LOVE! De la bucătărie și până-n baie… săpunul cremă de mâini își va demonstra efectul, până-n vârful degetelor.

Love Box Cotton Flower scent: Un cadou irezistibil pentru Sfântul Valentin ambalat într-o cutie ademenitoare care conține: un spumant de baie personalizabil alături de un marker permanent + un săpun cremă de mâini + un burete de duș + o inimioară efervescentă cu mesajul său secret.

Colectia este disponibila, exclusiv in magazinele Sephora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod