ARTY PASTEL - Colecția Ediție Limitată a Primăverii 2014

Destul cu cocurile sofisticate și cu fețele palid pudrate, cu romanticele culori pastel, cu fustițele cu volane de dansatoare, cu elfii diafani, cu look-ul de candy girls, vrem culori pastel mai expresive! Vrem candoare, delicatețe dar în varianta adultă, vrem culori pastel care să se afirme ca adevărați pigmenți (căci asta sunt la origine), nu mai vrem look-uri mieroase, nici fustițe care foșnesc.

E timpul să inventăm pastelul viitorului…

Să trecem la obrajii rumeni ca două mere, la părul vopsit în tonuri pudrate, la unghiile în nuanțe dulci și la privirea baby doll… Fashion artista care a conceput look-ul Arty Pastel se joacă cu colorile pastel ca și când ar fi vorba de culori pop.

Precum un pictor, aceasta îndrăznește folosirea pigmenților puri și a materialelor brute pentru a crea texturi pe deplin feminine și moderne. Pășiți în atelierul acesteia și revelați artistul ascuns în voi!

Culorile pastel se emancipează și capătă note libertine pe obrajii înflăcărați, care nu vor putea rezista tentației de a le purta! Cu note de coral sau de roz, trusa de obraji seamănă cu o adevărată paletă de culori pentru pictori care se pot combina după dorință.
De la cele mai deschise, la cele mai dense: culorile pastel ale acestei truse arty pot fi etalate pe obraji, până la tâmple!

Colectia este disponibila, exclusiv in magazinele Sephora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod