Pregateste-te pentru aventura iernii cu reducerile de la Lidl

Zăpada a promis să-și ia revanșa, așa că pregătește-te pentru aventură cu atrăgătoarele reduceri pe care Lidl ți le oferă pentru vacanța ta pe pârtie. Din 30 ianuarie, în magazinele Lidl, pasionații sporturilor de iarnă vor găsi articole de îmbrăcăminte speciale pentru schi și snowboard, ce îmbină calitatea și confortul, la prețuri de neîntrecut.

Sporturile de iarnă sunt considerate printre cele mai costisitoare hobby-uri, dar nu și la Lidl. Echipează-te pentru distracție și profită de reducerile oferite de către Lidl la articolele de schi și snowboard.
Fie că ești un împătimit al pârtiei sau iarna acesta ţi-ai propus să înveţi să schiezi, este important să alegi o îmbrăcăminte de calitate, care să te protejeze de frig și de umezeală. Astfel vei putea să te concentrezi pe ceea ce contează: distracția și voia bună.

Pentru a te proteja, îmbrăcămintea de schi și snowboard nu are numai proprietăți hidrofuge și antivânt, dar, în același timp, permite și pielii să respire. Astfel, te poți asigura că nu-ți va fi nici prea cald, nici prea frig. Colorate și cu un design vesel, jachetele de schi, cu modele atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi  au acum prețuri reduse cu 22%.
Completează-ți ținuta cu pantalonii de schi, disponibili în diverse modele. Cu o reducere de preț de 22%, aceștia sunt prevăzuți cu protecție împotriva pătrunderii zăpezii, ce-ți permite libertate de mișcare.

Dacă ești un fan al snowboarding-ului, poți opta pentru jachetele de snowboard, acum cu un preț redus cu 32%. Disponibile în modele diverse, ele sunt fabricate din țesături de calitate, impermeabile și antivânt și au cusături etanșe. Coloana de apă a materialul exterior este de 5.000 de mm, ferindu-te eficient de umezeală.
În completarea jachetelor, poţi achiziţiona pantalonii de snowboard acum cu 30% mai accesibili.

Pentru copii, aceasta poate fi iarna în care vor face cunoștință cu schiurile sau cu snowboard-ul. Oferă-le protecția de care au nevoie, optând pentru o jachetă de schi și pentru o pereche de pantaloni de schi, destinate băieților și fetelor cu vârste între 6 și 12 ani. Având prețuri prietenoase, reduse cu 22%, respectiv 28%, acestea le vor asigura confortul necesar, dar și o mobilitate optimă.   Iarna aceasta, alege înțelept echipamentele de schi și snowboard și bucură-te de zăpadă, dar și de prețurile accesibile oferite de către Lidl începând din 30 ianuarie.
O vizită la Lidl te va ajuta să pleci pregătit pe pârtie, alături de toată familia, și să te bucuri de o iarnă de poveste.  Pret jachetă de schi - 69,99 de lei.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod