Ce probleme ale pielii tratam in sezonul rece?

Sezonul rece este potrivit pentru regenerarea tenului, pentru hranire si reparare. Iata ce sfaturi ne ofera in acest sens Nicoleta Ion, trainer Repechage Romania.

In sezonul cald obisnuim sa ne expunem la soare pentru a ne bronza. Pielea bronzata nu arata doar bine, dar si ascunde imperfectiuni precum celulita, vergeturile sau acneea. Atat pielea fetei cat si a corpului, sufera de deshidratare in aceasta perioada. Acneea reapare de multe ori mai agresiva, chiar si ridurile isi fac aparitia si ocazional, apar si petele pigmentare.

Curele de tratament efectuate la cabinetul cosmetic ajuta la regenerarea celulelor, lupta impotriva pielii imbatranite si furnizeaza un boost de nutrienti care redau sanatatea si vitalitatea tenului. Acestea sunt recomandate a se efectua saptamanal, aproximativ 5 sedinte, apoi lunar, pentru intretinere. Persoanelor cu probleme de hiperpigmentatie le este recomandata cura de tratament care sa estompeze petele si sa uniformizeze nuanta pielii. De ajutor este tratamentul ce contine peelingul cu alfahidroxiacizi din colectia Repechage Biolight.
Acesta furnizeaza tenului ingrediente ce regleaza activitatea tirozinei, diminuand productia de melanina si estompeaza petele. Importanta pe care o acordam ingrijirii pielii zi de zi, ajuta de asemenea la regenerarea acesteia si previne imbatranirea. Chiar daca soarele nu este la fel de puternic ca vara, tenul nostru are nevoie de protectie SPF chiar si impotriva poluarii din aer. De asemenea, curatarea si hidratarea zilnica sunt importante. Pe langa crema obisnuita, putem adauga un ser concentrat, care sa completeze necesarul de nutrienti de care are tenul nevoie in sezonul rece
”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod