Vedetele au fost pe val la avanpremiera filmului Disney „Vaiana”

Cei peste 500 de invitaţi la avanpremiera specială a filmului „Vaiana” de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni au însoţit-o pe Vaiana în aventura sa de a explora Oceania. Printre invitaţi s-au numărat Tavi Colen, care i-a dat glas lui Maui, cel mai grozav semi-zeu din insulele Pacificului, Aurelian Temişan, care a interpretat melodiile cântate de tatăl Vaianei (Şeful Tui), Simona Nae, care a fost vocea Sinei, mama Vaianei, Ioana Ginghină, Liana Stanciu, Monica Davidescu, Dorin Chioţea, Simona & Rareş Dragomir, Alice Năstase-Buciuta, Adina Halas, Ana & Virgil Stănescu, Monica Iagăr, Norris Măgeanu, Daniel Niţoiu, Mihai Covaliu.
Vedetele, alături de jurnalişti şi bloggeri, au luat parte la aventurile curajoasei adolescente Vaiana,  care a pornit  în căutarea unei insule legendare, având parte de experienţa vieţii sale, în cel mai nou film de animaţie marca Disney.

Acum trei mii de ani, cei mai buni marinari din lume au călătorit de-a lungul vastului Pacific, descoperind nenumăratele insule din Oceania. Dar, apoi, timp de un mileniu, cursele lor s-au oprit – şi nimeni nu ştie nici până astăzi de ce.
Studiourile Walt Disney Animation prezintă „Vaiana”, o aventură extraordinară de animaţie, despre o adolescentă îndrăzneaţă care pleacă pe mare într-o misiune, pentru a-şi demonstra că poate fi un maestru al descoperirilor de noi locuri şi a îndeplini misiunea strămoşilor săi. Pe timpul călătoriei sale, Vaiana îl întâlneşte pe cândva măreţul semi-zeu Maui. Împreună, vor traversa oceanul într-o călătorie plină de acţiune, pe timpul căreia vor întâlni creaturi feroce enorme şi situaţii imposibile.  Filmul „Vaiana” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 25 noiembrie 2016, în format 2D, 3D şi 4DX, varianta dublată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod