Experiența completă de shopping în magazinul TATI

Iarna aceasta, toate drumurile duc la TATI. Fie că ești în căutare de cadouri pentru cei dragi, îți înnoiești garderoba sau trusa de beauty, îți dorești să le oferi celor mici jucării sau haine de iarnă sau vrei să îți pregătești casa de sărbătoare, magazinul TATI din Veranda Mall este destinația ta de shopping.

Dragi  mămici, TATI știe că nu este ușor să aveți grijă de cei mici, să pregătiți masa, să faceți curat, să mergeți la serviciu şi să aveți grijă de voi.
De aceea, în magazinul din Veranda Mall găsiți ușor tot ceea ce aveți nevoie: începeți cu zona dedicată copiilor, unde vă așteaptă o ofertă completă de articole pentru cei mici (de la jucării pentru fete și băieți – chitară electrică, păpuși, căsuțe sau jocuri educative – la haine și încălțăminte calitative, la prețuri foarte bune).  Dacă aveți nevoie de un nou ceainic, un set de cești sau o pătură călduroasă, zona de home&deco vă va surprinde plăcut.
Înainte de a pleca, nu uitați să vă oferiți câteva momente doar pentru voi. În secțiunile de beauty și modă pentru femei veți găsi cu siguranță articole pe placul fiecăreia dintre voi.

Dacă programul de lucru nu vă permite să petreceți mai mult timp în magazin, TATI vă propune experiența fast shopping: traseul începe cu zona de modă pentru femei (un trench, o geacă de iarnă, o pereche de botine cu toc, o geantă și o ținută office pentru întâlnirile importante); continuați cu zona de beauty unde consultantele TATI vă vor ajuta să vă alegeți cele mai bune produse pentru piele și păr; iar dacă vreți să îi surprindeți pe cei dragi, zona de modă pentru bărbați sau secțiunea de home & deco sunt cele mai bune opțiuni pentru cadouri de calitate.


Dar pentru multe femei, cumpărăturile sunt și o terapie, de aceea această experiență este percepută ca un cadou, de care fiecare se bucură în propriul ritm, descoperind cele mai bune oferte, articole de îmbrăcăminte speciale, produse de înfrumusețare, decorațiuni pentru casă sau noi articole pentru bucătărie (niciodată nu sunt suficiente), dar și cadouri pentru cei mici (jucării, haine). Puteți face toate aceste lucruri în magazinul TATI, explorând cu atenție fiecare secțiune, achiziționând, în final, produse inedite.
Este un răsfăț binemeritat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod