Simte ca un copil magia Crăciunului în Băneasa Shopping City

Nimic nu întrece sentimentul pe care îl avem atunci când deschidem cutia în care se află cadoul mult visat. De Crăciun, trăiește alături de Băneasa Shopping City emoția sărbătorilor și bucură-te de spiritul lor așa cum o făceai când erai copil!

Te-ai întrebat vreodată cum se vede lumea din sania lui Moș Crăciun? Începând cu 30 noiembrie până pe 18 decembrie, între orele 14:00-20:00, vă așteptăm cu mic, cu mare, la o plimbare  cu sania Moșului. O experiență unică, redată prin ochelari speciali de realitate virtuală, ce vă va transporta deasupra orașului învăluit de magie.
Copiii sunt invitați de seamă la atelierele de creație amenajate special pentru ei în perioada 30.11-04.12 și 16.12-18.12 între orele 15:00-20:00, unde vor meșteri decorațiuni pentru Crăciun, vor picta peisaje de iarnă sau vor decora oameni de zăpada din turtă dulce.

De Crăciun trăiește-ți la maxim emoțiile și poartă-le cu mândrie. Cum? Nimic mai simplu. Vino în Băneasa Shopping City în perioada 08.12-11.12, iar un aparat special, după ce îți va măsura pulsul, îți va înregistra emoțiile pe un tricou unicat.
Va fi semnătura ta, din inimă.

Cum altfel să îl întâmpinăm pe Moș Nicolae decât cu un atelier ce va avea loc pe 4 decembrie, în care îi vom scrie răvașe și vom pregăti ghetele pentru daruri? Fă apoi un cadou cadourilor și alege dintre variatele hârtii tematice puse la dispoziția voastră la cele două studiouri de împachetat în perioada 4.12-5.12 și 17.12-23.12 între orele 15:00-20:00.  

Iar dacă ești fidel nu uita de Smart Shopping-ul și discounturile speciale, oferite prin aplicația CITY iLOVE, pentru a oferi mai multe bucurii și surprize celor dragi.
Îmbrățișează sărbătorile și bucură-te, trăiește, emoționează-te! It’s ok to feel like a child. All in the name of fashion.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod