Premieră națională la Teatrul În Culise: Anti Love Story, o poveste despre iubirile care puteau fi

Teatrul În Culise lansează prima noutate a stagiunii 2019-2020 și vă invită joi, 19 septembrie, ora 20:00, la premiera națională a spectacolului Anti Love Story. Bazat pe textul scris de Ștefan Caraman care a câștigat premiul I pentru dramaturgie la Festivalul Comediei Românești – festCO 2018, spectacolul regizat de Cristian Bajora este de fapt o poveste spusă de 13 actori despre toate iubirile care puteau fi, dar nu au mai fost.

Cu o distribuție numeroasă pentru producțiile independente, spectacolul îi aduce pe scenă pe Ionuț Iftimiciuc, Mădălina Borş, Andrei Bibire, Teodora Calagiu, Radu Catană, Adrian Ionescu, Radu Mateucă, Gabriela Alexandru, Şerban Melnic, Tamara Roman, Alex Vlad, Grațiela Popa, Vlad Rădescu.

Anti Love Story este o comedie romantică modernă care nu urmează rețeta siropului din filmele de gen și expune într-un limbaj sincer și direct 12 perspective diferite asupra iubirii și a modului în care o trăiesc acum tinerii, bătrânii, soții și soțiile, amanții, amantele sau prietenii.

S-au scris și se tot pot scrie povești de dragoste: sute, mii, miliarde. Dar ce mai înseamna astăzi dragostea, în această epocă a vitezei, a internetului, a Tinderului, a Facebook-ului și a Whatsapp-ului? Spectacolul pune pe masă o temă foarte actuală: love today nu mai este ce era love yesterday, idealul de iubire fiind mult mai greu de atins.

Anti Love Story spune chiar șase povești de iubiri ale momentului, așa cum le trăiesc astăzi oameni cu istorii și vârste diferite. Probabil pe aceeași bancă pe care a stat și Forrest Gump, poate chiar în același parc, 12 suflete trăiesc intens variate tipuri de dragoste și ne arată cum influențele exterioare și presiunile sociale conturează modul în care ajungem să ne comportăm în relațiile cu cei pe care îi iubim. Iar la final... „Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.”

Teatrul În Culise se află acum într-un spațiu nou – în incinta Artist Cafe, pe strada Lipscani nr.
30. Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro sau mystage.ro, dar și din clădirea Diverta de pe Lipscani nr. 30. Mai multe detalii despre programul spectacolelor pe www.inculise.ro.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod