Ela Crăciun a gasit soluția pentru a fi în formă!

Ela Crăciun a declarat în mai multe rânduri că este mare admiratoare a dulciurilor și că se întâmplă să le consume în special seara, riscând astfel ca acestea să îi afecteze silueta. Cum nu este o persoană căreia îi place să meargă la sală, vedeta a trebuit să găsească soluții mai blânde pentru a da jos surplusul adipos și pentru a-și remodela corpul.
Așa a ajuns să practice pilates, singurul antrenament pe care îl agreează.

“Când te lupți cu eclerele, amandinele și savarinele nu e chiar ușor.
Nu îmi place să merg la sală, nu îmi place să fiu cu sufletul la gură, să transpir și să mă doară fiecare părticică a corpului, așa că prefer pilates-ul. Remodelează musculatura, subțiază talia, gleznele, tonifiază brațele și picioarele și este indicat în special femeilor pentru că alungește corpul și nu mărește masa musculară. Nu arde atât de multe calorii precum cardio, dar are multe beneficii de care am nevoie. În plus, corectează și postura, crește flexibilitatea și reduce stresul”
, spune Ela Craciun.

Vedeta a făcut piltes chiar și în timpul sarcinii, până la o săptămână înaintea nașterii, și a reluat orele recent intrând într-un program de 2-3 ori pe săptămână.
Pentru ca remodelarea siluetei să fie completă și pentru a combate apariția celulitei, vedeta urmează sesiuni de LPG Alliance, la Silhouette, procedura de endermologie care remodelează corpul exact în zonele problematice. “Este soluția perfectă pentru persoanele care au nevoie să scape de surplusul din anumite zone, precum talia, șoldurile sau brațele. LPG slăbește în centimetri, resculptează siluetași reîntinerește pielea”, explică Ela Crăciun.






 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod