Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor vorbesc despre experiența concurenților de la Vocea României Junior!

Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor sunt pregătiți să-i facă pe copii, dar și pe părinții acestora, să zâmbească și să se bucure de fiecare experiență din viață! Duminică, cei doi prezentatori vor aduce distracția în culisele show-ului Vocea României Junior și îi vor încânta pe români cu glume, magii și foarte mulltă voie bună. Bobo și Robert au fost impresionați la filmări de modul în care antrenorii au lucrat cu cei mici, de colaborarea incredibilă a acestora, dar și de cum viețile concurenților se pot schimba datorită talentului lor uriaș.

Mihai Bobonete a fost cel care a analizat tot ce se întâmplă pe scenă, dar și în spatele ei. După ce a asistat la filmări și la repetițiile antrenorilor cu micuții concurenți, a concluzionat că ”Toți copiii vorbesc foarte frumos și de INNA, și de Andra, și de Moga și sunt foarte încântați de colaborarea asta.

Noi nu am avut posibilitatea asta. Eu nu am trăit cu vedete contemporane atât de expuse. Era timpul ăla de până-n revoluție și nu credeam că vedetele de atunci ar putea fi atinse. Dar acum, să știi că Moga e unul dintre cei mai tari compozitori,  INNA e artist internațional sau să fii în echipa Andrei… să te învețe să cânți pentru un concurs, cred că pentru ei e o experiență pe care nu o vor uita toată viața.

Participarea la Vocea României Junior este o provocare chiar și pentru cei mai buni concurenți, care își exersează deja vocile și trăiesc cu pasiune fiecare moment pe scenă. Însă repetițiile și dorința de a trece mai departe și de a impresiona publicul din România poate face ca unii dintre concurenți să aibă probleme cu vocea.

Bobo povestește despre o concurentă din echipa Andrei, care a avut o recuperare pe care el nu a reușit să o înțeleagă.

La filmări, am văzut chestii la care nu mă așteptam. De exemplu, am văzut o fetiță din echipa Andrei care și-a pierdut vocea pe scenă și la o săptămână după era refăcută complet și nu-mi explicam. În capul meu, e la modul ăsta: păi dacă-s răcit, eu stau la pat două săptămâni. Deci, copilul era ca nou. Și mă gândesc că asta doar prin tehnicile pe care Andra le-a avut și așa mai departe. Știu foarte bine ce au de facut!”, a spus el.

Magicianul Robert Tudor își aduce aminte de copilărie, de oportunitățile pe care viața i le-a oferit și de ascensiunea lui în carieră: ”Aș vrea ca acești micuți să privească experiența Vocea României Junior așa cum eu am privit marea oportunitate de la Românii au talent.

Am venit de la țară, dintr-o familie de oameni simpli, am crescut fără tată de la vârsta de 7 ani și, chiar dacă nu am câștigat competiția, am câștigat enorm, pentru că am ales să particip, iar acum mă cunosc milioane de oameni. Viața îți oferă numeroase oportunități și ceea ce a contat în toate experiențele mele a fost perseverența. Copiii care s-au înscris la Vocea României Junior sunt extrem de norocoși, deoarece lucrează cu adevărați profesioniști în domeniu, cu trei antrenori cu experiență, pe care o lume întreagă îi apreciază. Nu doar că învață împreună și lucrează foarte mult, dar se și distrează și sunt foarte buni prieteni.”.

Începând de duminică, 26 februarie, de la 20:30, trei antrenori plini de energie, Andra, Marius Moga și INNA, doi prezentatori puși pe glume, Mihai Bobonete și Robert Tudor, și zeci de concurenți extrem de talentați vor crea un show memorabil la Vocea României Junior!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod