Lisca primăvară/vară 2017 – Puterea seducției feminine

LISCA propune pentru sezonul primăvară/vară 2017 trei colecții dominate de feminitate, îndrăzneală, versatilitate și putere de seducție. De la materiale confortabile, în culori pudrate, și până la accente seducătoare de dantelă fină, piesele se vor adapta perfect femeii moderne.

Colecția Fashion din acest sezon este dominată de broderii, dantelă, drapaje delicate și printuri florale, care subliniază eleganța feminină. Noile tăieturi pun în evidență formele, rămânând totodată funcționale.

Piesele din colecția Fashion au fost create pentru toate siluetele, plecând de la sutiene cu susținere metalică și ajungând la lenjerie discretă, fără cusături. În plus, miresele se vor bucura să găsească o selecție specială pentru ziua cea mare.

Cheek by Lisca vorbește despre libertate de mișcare, bucurie și modernitate, fiind creată pentru un stil de viață activ. Dinamismul acestui sezon este marcat de noile materiale, alese astfel încât să asigure confort și relaxare, fără a renunța la feminitate.

Caracterul puternic al celor care aleg Cheek by Lisca va fi pus în valoare și de ineditele piese cu animal print, tulle-ul cu buline jucăușe sau de microtricotaje.

Lisca Selection reprezintă întruchiparea seducției feminine, cu broderii bogate și inserții transparente de tulle. Aplicațiile de pietre Swarovski sau efectul de tatuaj sporesc atractivitatea acestor item-uri, indispensabile pentru aventurile romantice ale divei moderne.

Propunerile de sezon sunt complete cu piesele esențiale, realizate în proporție de 95% din bumbac, seturi clasice în alb, negru sau bej ce se regăsesc în garderoba fiecărei femei.

Sutienele au cupe push-up, ideale pentru cele care își doresc un bust mai conturat, sau cupe pre-formate prevăzute cu armătură, absolut necesare pe sub vestimentația pe corp.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod