Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate aduc Jocuri de celebritate

În această seară, de la 22:30, Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate revin la Pro TV cu un nou sezon Jocuri de celebritate! Probele noi, momentele amuzante, invitații de seamă și distracția pe măsură sunt ingredientele devenite deja clasice, care vor face ca telespectatorii să se distreze alături de cei trei simpatici, Bobo, Strunilă și Ipate!

În ediția din această seară, Octavian Strunilă își scoate asul din mânecă și îl cheamă în echipa lui pe Cătălin Neamțu, unul dintre cei mai buni oameni din industria show-urilor de improvizație din România.

Echipa lui Strunilă se completează cu Doinița Oancea și cu prietena ei, Majda.

De cealaltă parte, Paul Ipate răspunde la provocarea lui Octavian, avându-l în echipă pe Cosmin Natanticu, un alt actor excelent pe scena de improvizație, cu “Mama natură”, Roxana Ionescu și invitatul acestora, Hara.  

Telespectatorii vor vedea cele două echipe de celebrități luptându-se pe cinste pentru premiul de 10.000 de lei. Nu vor lipsi conflictele, momentele amuzante și energia pozitivă care îi va ține pe cei de acasă în fața televizoarelor.

Proba Te-ai prins naște primul conflict, unul amuzant de altfel, între cele două echipe. După ce Strunilă câștigă prima probă,  îi spune lui Natanticu: “Din momentul ăsta s-a terminat tot, Natanticu, nu mai câștigi nimic!”. Momentele amuzante sunt aduse și de probele Perechea potrivită, Litere încrucișate sau Monoton, unde Natanticu îi cere lui Bobonete să depuncteze echipa adversă pe motiv că a trișat. Proba Mima perfectă aduce un moment comic, atunci când Strunilă, în loc să mimeze cuvântul “Banchet”, mimează cuvântul “Baschet”.

În această seară, de la 22:30, telespectatorii sunt invitați alături de Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate să se distreze și să râdă cu poftă într-un nou sezon Jocuri de celebritate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod