Maria Constantin se reinventează!

Una dintre cele mai cunoscute artiste de folclor se reiventează! Maria Constantin a dat startul celei mai noi colaborări în domeniul muzicii, cu doi dintre cei mai buni violoniști. Este vorba despre frații Nicu și Costi Cocoș, sau așa cum li se mai spune celor doi, ”Viorile Gemene”.

Vocea suavă a Mariei Contantin va răsuna de-acum pe acordurile viorilor manevrate de celebrii Frații Cocoș. Colaborarea dintre Orchestra Frații Cocoş Viorile Gemene și Maria Constantin reprezintă o nouă formulă cu interpretări ale mai multor stiluri muzicale: muzică lăutărească veche, cafe concert, muzică balcanică, muzică clasică și preclasică, cover-uri, muzică de petrecere, folclor, jazz etc.

Împreună reușesc de fiecare data să impresioneze prin show-urile lor și prin bună dispoziție, garantând reușita fiecărui eveniment! De asemenea în portofoliul lor, Nicu și Costi Cocoș se mândresc cu Filarmonica Romilor înființată în anul 2016, cu care au susținut două concerte mari la Sala Radio și la Sala Mică a Palatului, unde au cântat cu interpreți de renume precum Marcel Pavel, Nico, Vlad Miriță, filarmonica fiind compusă din 60 de instrumentiști, bucurându-se de un real succes!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod