Botox sau nu? Nicole Kidman a apărut cu faţa umflată - FOTO

Actriţa australiană în vârstă de 49 de ani a apărut cu chipul schimbat, la doar câteva zile după gala premiilor Oscar, stârnind din nou speculaţii despre o posibilă operaţie estetică.

La scurt timp de la apariţia încântătoare de pe covorul roşu al evenimentului din Los Angeles, actriţa australiană a surprins cu un look mult schimbat. Şi nu în bine.

Nicole Kidman a participat la premiile Goldene Kamera, în oraşul german Hamburg, dar arăta mult diferit faţă de apariţia din urmă cu o săptămână. Ea avea chipul umflat vizibil, iar Daily Mail susţine că acesta ar fi semnul unei intervenţii estetice.

Pe 26 februarie, vedeta arăta impecabil într-o rochie Armani Privé, iar chipul ei avea liniile bine definite.

La evenimentul din Germania, chipul său era mult umflat, iar conturul feţei nu mai era atât de pronunţat, scrie cotidianul britanic care publică imagini comparative de la cele două evenimente şi citează opinia unui expert care susţine că există indicii ale unei operaţii estetice.

Dr. Jeremy Hunt, chirurg plastician, spune că transformarea vedetei este rezultatul unor substanţe injectabile. "Are mai mult volum în obraji, e mai bucălată, ceea ce se poate datora unui surplus de greutate, dar într-o perioadă atât de scurtă este mai degrabă rezultatul unor fillere injectabile", a spus expertul citat de Daily Mail Australia.

"Fillerele faciale conferă volum şi strălucire unor zone precum pomeţi şi buze.
Dacă pui mai puţin, poate fi perfect, dar dacă adaugi prea mult, se produce efectul de <<plapumă>>"
, a mai spus doctorul.

Nicole Kidman a admis în trecut că a folosit Botox, care generează efectul binecunoscut de "îngheţare" a feţei, dar a precizat că a renunţat la această soluţie. "Am încercat tot felul de lucruri, dar în afară de sport şi de o alimentaţie bună nimic nu a făcut diferenţa. Am încercat chiar şi Botox, dar nu mi-a plăcut cum arăta chipul meu după aceea.
Acum nu-l mai folosesc şi îmi pot mişca din nou fruntea"
, a mărturisit ea în 2011, într-un interviu pentru TV Movie magazine.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • banel pe 14 Mar 2017, 09:10
    cea mai idioata intrebare

    Daca voi credeti ca Nicole a inceput sa se botoxeze de ieri ,sunteti retardati.Orice "diva,vedeta" de acest gen se botoxeaza inca din tinerete si se siliconeaza.Asta fac si romancele noastre intro proportie covarsitoare.Ce visati voi,acolo? Nicole este botoxata la greu si siliconata de ani grei.....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod