5 serumuri care fac minuni pentru ten

Indiferent de tipul de ten pe care il ai, fata are nevoie de o ingrijire atenta, mai ales la trecerea dintre sezoane. Pentru a avea o piele hidratata, frumoasa si luminoasa, iti recomandam sa incluzi in ritualul tau de ingrijire, un ser revitalizant pentru ten. Pentru a obtine efecte maxime, descopera ce tip de serum ti se potriveste cel mai bine.

Utilizarea serumurilor depinde de fiecare tip de ten. De obicei, acestea contin cantitati mari de ingrediente active, care penetreaza pielea inr-un mod in care cremele de fata pur si simplu nu o pot face. Ele vin cu o serie de beneficii, de la hidratare intensa a pielii pana la corectarea liniilor fine si cresterea fermitatii pielii.

Pentru estomparea petelor - pentru un ten gras, cu pori dilatati, iregularitati si exces de sebum se recomanda folosirea unui serum pe baza de zinc, acid salicilic grefat si alte substante care purifica pielea, eliminand imperfectiunile. BD-Balance Serum de la Filorga se aplica dimineata si seara, inainte de crema de baza. Un alt serum care se recomanda in caz de pete pigmentare este P-Bright Serum de la Filorga. Acesta contine vitamina C, exfoliant enzymatic natural si alte substante vitale pentru estomparea petelor pigmentare.

Pentru combaterea ridurilor - dupa varsta de 30 de ani, orice femeie incepe sa aiba probleme cu ridurile, fie ca sunt riduri de expresie, adanci sau de deshidratare.

Din fericire, exista mai multe tipuri de serumuri care combat semnele imbatranirii premature. Unul dintre acestea este Re-Time Serum, care contine vitamin A, acid hialuronic si alte substante ce fac minuni pentru tenul tau. Pentru efecte maxime, se recomanda folosirea acestuia dimineata si seara, inainte de crema de baza.

Pentru fermitatea pielii - odata cu trecerea timpului, pielea isi pierde din elasticitate, motiv pentru care are nevoie de un ajutor din exterior. Un serum pe baza de colagen, peptide si alte substante naturare, care contribuie la tonifierea pielii, poate fi ceea ce ai nevoie ca pielea ta sa fie elastic si catifelata.

AA-Lift Serum de la Filora are o textura fluida si poate fi folosit pentru orice tip de piele.

Pentru hidratarea pielii - hidratarea este un pas esential in mentinerea unui ten frumos si sanatos. Daca ai pielea deshidratata si ai nevoie de un boost de hidratare, iti recomandam sa incerci serumul HAB5-HYDRA de la Filorga. In compozitia lui se gasesc substante naturale precum pro-vitamina B5, acid hialuronic, dar si alte ingrediente cheie care refac nivelul de hidratare si repara bariera de protective a pielii.

Pentru un plus de stralucire - cand vrei sa ascunzi semnele unui ten obosit, devitalizat, opteaza pentru serumul C-Light de la Filorga, deoarece contine biotina, vitamin C, antioxidanti activi si multe vitamine si minerale, ce hranesc pielea in profunzim si ii redau stralucirea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod