Maria Constantin a strălucit într-o rochie semnată Sheila Gurdal

Concert de zile mari, marți seara, la Berăria H. Maria Constantin a fost aplaudată de peste 400 de oameni pe care i-a încântat cu show-ul ei. Interpreta de muzică populară a schimbat mai multe ținute și a strălucit într-o rochie semnată de Sheila Gurdal.

Timp de două ore, vocea Mariei Constantin a răsunat în tot Herăstrăul. Cei peste 400 de fani prezenti au ascultat melodii cunoscute din folclorul românesc, dar și piese moderne precum ”Mugur de dragoste”. Printre invitati s-au numarat Adrian Daminescu, Adrian Romcescu, Ovi Jacobsen, Dan Helciug si Mihai Napu Band.

Artistei i-au făcut galerie foștii colegi din Ferma Vadetelor: Anda Ghiță, Mircea Stoian și bineînțeles Dan Heciug, și chiar Adrian Enache și Iuliana Marciuc, sau Paula Seling.

Aceasta nu a încântat doar vocal, ci și prin ținutele sale. Ea a schimbat două vestimentații. Și-a făcut apariția într-o rochie cu paiete, lungă, decoltată la spate, semnată Sheila Gurdal, de la Atelier Sine by Sheila, în care a arătat ca o prințesă, iar la jumătatea spectacolului aceasta a apărut ca o floare.

O ținută colorată, la care a accesorizat o coroniță cu flori imense.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod