Ansamblului Alexandrov in Romania

Reguli de acces pentru spectacolele Ansamblului Alexandrov în România

Doar două zile ne mai despart de unul dintre cele mai aşteptate evenimente culturale ale acestei toamne: aflat în premieră în România, Ansamblul Alexandrov va susține două spectacole de neuitat pentru publicul român: pe 8 octombrie 2016, la Constanța, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor iar pe 9 octombrie, la Sala Palatului din București. Ambele spectacole încep la orele 20:00.
Pentru întâlnirea cu publicul român, Corul pregătește un recital de excepție, din care nu vor lipsi cele mai consacrate piese rusești (Kalinka, Războiul sfânt,  Katiușa) dar și o surpriză uriașă: reinterpretarea în varianta corală a celor mai cunoscute piese ale formațiilor Queen și The Beatles.

Corul Alexandrov este cel mai mare ansamblu artistic din Rusia. Este renumit pentru fineţea şi puritatea interpretării muzicale academice, plină de emoţie, artă şi înzestrare vocală.
Muzica Ansamblului combină cu succes instrumentele populare ruseşti – donara, balalaica şi acordeonul cu butoane – cu instrumentele de suflat din metal şi lemn.

Ansamblul Aleksandrov va fi acompaniat de către orchestra filarmonică „Valahia”, condusă de maestrul dirijor Virgil Petanca. Măiestria muzicienilor aflați sub bagheta unuia dintre cei mai buni muzicieni și dirijori ai României va completa regalul oferit de către Ansamblul Aleksandrov.

Accesul publicului în sălile de concert va fi permis începând cu orele 19:00.
Filmatul nu este permis iar fotografiatul va fi permis în primele 10 minute ale fiecărui spectacol, în baza acreditării de presă primită la intrarea în sală.

Organizatori: Asociația Culturală Mall4Art, cu sprijinul Ambasadei Federației Ruse la București și Consulatului Federației Ruse de la Constanța

Parteneri online: www.infomusic.ro // www.letsrock.ro // www.concerte-azi.ro // www.goingout.ro // www.iqool.ro // www.roportal.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod