Krüger&Matz lansează iarna aceasta noi gadgeturi performante și la modă

În acest an, Krüger&Matz a colaborat îndeaproape cu Microsoft și Intel, ca să le poată oferi clienților noi dispozitive cu sistem de operare Windows: smartphone-ul MOVE 4 și tabletele EDGE 1160 și EDGE 1161.
Cele două tablete, similare din punct de vedere al designului, au un ecran generos de 11,6 inch, cu o rezoluție de 920x1080 pixeli, care asigură o calitate deosebită a imaginilor afișate și a filmelor vizionate. Procesorul integrat este însă cel care face diferența. EDGE 1160 are un procesor Intel® Atom ™ Z3736F, tactat până la 2,16 GHz, cu 2 GB RAM. EDGE 1161 este însă echipată cu procesor dual-core Intel® Core ™ M- 5Y10c, tactat până la 2 GHz, cu 4 GB RAM, creat pentru a asigura combinația optimă de mobilitate și eficiență. Astfel, tableta Krüger&Matz are o mai mare eficiență în procesarea datelor și o creștere a performanței afișajului grafic.

Ambele procesoare utilizate pentru noile dispozitivele EDGE asigură o și mai bună funcționare a Windows 10 Home, cel mai sigur sistem de operare Windows.
Utilizatorii Microsoft se vor bucura de o interfață mai prietenoasă, rapidă și omogenă. În plus, Windows 10 oferă o varietate de soluții inovatoare, care permit o utilizare personalizată și mai eficientă a dispozitivului. De exemplu, noul browser de pe tabletele EDGE permite navigarea rapidă pe Internet, selectarea conținutului de interes, adăugarea de comentarii și schimbul ușor de informații cu prietenii. Un mare avantaj este faptul că Windows 10 este gata instalat pe tabletă, așa că va fi actualizat periodic cu opțiuni inovatoare și update-uri de securitate.


LIVE 3, un nou smartphone de top

O altă noutate a sfârșitului de an de la Krüger&Matz o reprezintă noul smartphone LIVE 3, lansat în octombrie, echipat cu Android 5.0 Lollipop și capacitate de stocare de 16 GB.
Principala trăsătură care îl diferențiază de celelalte modele este procesorul folosit, octa-core Qualcomm Snapdragon 615, funcționând cu până la 1,7 GHz împreună cu 2 GB de RAM. Această combinație asigură fluența sistemului de operare, chiar și pentru utilizatorii care îl folosesc la maximum. O funcție suplimentară este GPS-ul incorporat, compatibil cu sistemul GLONASS, în așa fel încât smartphone-ul să poată fi utilizat ca un sistem de navigare.

Ecranul IPS mare, de 5 inch, cu o rezoluție de 1920x1080 px, asigură o calitate foarte bună a imaginii, reproducerera culorilor vii și unghiuri largi de vizualizare.
La fel ca și alte smartphone-uri Krüger&Matz, LIVE 3 dispune de funcția dual-SIM, utilă în special pentru cei care folosesc cartele locale în timpul călătoriilor de afaceri sau pentru cei care au atât numere personale, cât și de serviciu. Un avantaj deosebit este bateria cu o capacitate mare – 3050 mAh, care asigură multe ore de utilizare a telefonului. Noul telefon oferit de Krüger&Matz este disponibil în două culori: alb și grafit.

Sugestie preţ-vânzare:
Tableta EDGE1161 – 2150 Ron
Tableta EDGE1160  - 1399 Ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod