Kylie Minogue îşi apără iubitul mai tânăr cu 20 de ani: „Nu ne mai jigniţi!“

Cântăreaţa australiană (47 de ani) spune că s-a săturat ca presa să tot scrie că Joshua Sasse (27 de ani) e un tânăr care vânează femei mai în vârstă.

De mai bine de două decenii este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Şi cu toate astea, Kylie n-a avut deloc noroc în dragoste - fiecare relaţie prin care trecut a ars şi s-a mistuit ca un băţ de chibrit.

Când părea menită să rămână singură, miniona artistă a dat de un tip arătos, cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Lumea a zis că măcar se distrează, dacă tot nu-i iese nimic trainic şi oricât a insistat ea că e vorba de o iubire adevărată, nimeni n-a luat-o în serios.

"Sărmanul" Joshua, din "toyboy" presa nu l-a scos, apelativul fiind un soi de sinonim pentru "piţiponc", folosit la adresa tinerilor care ochesc femeile mai în vârstă pentru a se folosi de banii lor.

Kylie Minogue e deranjată însă de această etichetă care i-a fost lipită pe frunte iubitului ei. Ea a declarat că e sătulă de acest termen şi îl consideră jignitor la adresa amândorura. "Cred că e denigrator pentru amândoi. Aş vrea să şterg acest cuvânt.
Ne jigneşte, pentru că noi nu suntem aşa. Doamne, aş vrea să ce e în spatele acestei poveşti"
, a spus vedeta pentru ediţia australiană a cotidianului Daily Mail.

Kylie a adăugat că ea crede că femeile mai în vârstă au mai mult de suferit într-o relaţie cu parteneri mai tineri decât ele.

Cântăreaţa australiană în vârstă de 47 de ani şi Joshua Sasse s-au cunoscut în luna septembrie, când au filmat împreună o scenă pentru show-ul american de televiziune Galavant. De atunci, ei sunt nedespărţiţi.


Deşi Joshua nu are profilul foştilor iubiţi ai artistei - Olivier Martinez, Michael Hutchence şi Andrés Velencoso, el pare capabil să o ţină pe Kylie lângă el, remarcă publicaţia citată. Un prieten al acestuia a explicat care sunt atuurile lui: "Îl moşteneşte pe taică-su, e un visător şi pasional, un tip cu talent artistic. Când era tânăr, mulţi credeau că era un pic prea cuceritor. Îi plăcea să folosească un limbaj cool şi era mereu atent la apariţiile sale, dar când ajungi să-l cunoşti bine realizezi că aşa e Josh.
Un lucru pe care îl are în comun cu Kylie este ambiţia fără limite."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod