Jocurile foamei: Revolta - partea 1 - premiera lunii la Digi Film

Cu doar 8 zile înaintea premierei din România a ultimei părţi din saga „Jocurile Foamei”, Digi Film difuzează ultima peliculă din serie.

Duminică, 14 noiembrie, de la ora 20.00, canalul de film din portofoliul RCS & RDS prezintă, în premieră de televiziune în România, “Jocurile foamei: Revolta- Partea I”. Acţiunea o urmăreşte pe  Katniss (Jennifer Lawrence), după ce aceasta ajunge în Districtul 13, unde mocneşte revolta. În timp ce populaţia din Panem este  pregătită să îşi aclame eroina salvatoare, Katniss nu mai are aceeaşi energie. Ea oscilează între responsabilitatea faţă de cei care îşi doresc schimbarea şi cea pentru Peeta.

Penultimul film din seria „Hunger Games”, difuzat de Digi Film, le oferă telespectatorilor şansa de a vedea finalul poveştii...la cinematograf. Pentru a câştiga unul dintre cele 150 de bilete duble la “Jocurile Foamei: Revolta – Partea a II-a” (3D), telespectatorii trebuie să urmărească premiera de duminică, de la 20.00, “Jocurile Foamei: Revolta – Partea I”, la Digi Film, să afle cuvântul cheie, şi să îl trimită prin aplicaţia concursului pe Facebook Digi Film sau pe website www.digi-film.ro.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod