Logi CREATE, primul accesoriu conceput împreună cu Apple special pentru iPad Pro

Logitech lansează primele accesorii concepute împreună cu Apple care va completa estetica și funcționalitatea noului iPad Pro: Logi CREATE Backlit Keyboard Case with Smart Connector și Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand. Logi CREATE Keyboard Case este prima tastatură third-party de pe piață care dispune de Smart Connector de la Apple, funcție ce elimină nevoia de a porni, conecta sau încărca tastatura. Ambele produse Logi CREATE oferă protecție tabletei iar învelișul premium rezistă la șocuri și zgârieturi.
Logi CREATE Backlit Keyboard Case cu Smart Connector

Logi CREATE Backlit Keyboard Case funcționează exclusiv cu Smart Connector de la Apple pentru o comunicare între iPad Pro și tastatură. Cu ajutorul Smart Connector, Logi CREATE pornește automat și se conectează cu iPad Pro atunci când este introdusă în poziția de tastare, fără a mai fi necesară conexiunea cu Bluetooth. Și pentru că tastatura se alimentează de la iPad Pro, nu trebuie să mai ai grija încărcării tastaturii.

Logi CREATE Backlit Keyboard este concepută pentru productivitate.
Tastatura dispune de taste de 19 mm full-size, iluminare ajustabilă și un layout intuitiv, care te lasă să te bucuri de spațiul de lucru mare al iPad Pro și de noile funcții iOS 9. Tastele shortcut iOS te conduc rapid către aplicațiile preferate. Carcasa oferă două unghiuri de vizualizare încât să profiți pe deplin de ecranul mare al iPad Pro, fie că postezi un update, vizionezi un video, fie că iei notițe cu ajutorul Apple Pencil. Logi CREATE Backlit Keyboard Case va fi disponibil la un preț de 149,99 Euro.

Logi CREATE Protective Case cu Stand Any-angle

Logi CREATE Protective Case cu Stand Any-angle se ajustează în funcție de nevoile tale.
Standul flexibil dispune de un pivot care menține ferm iPad Pro la unghiul de vizionare perfect de 60 de grade. Poziționează iPad Pro vertical pentru vizionarea de video-uri sau în poziție orizontală pentru a desena cu ajutorul aplicației Apple Pencil. Există un unghi pentru orice activitate sau setup de lucru. Logi CREATE protejează fața și spatele tabletei iPad Pro fără să adauge o greutate suplimentară. Logi CREATE Protective Case cu Stand Any-angle va fi disponibilă la un preț recomandat de 79,99 Euro.

Disponibilitate

Logi CREATE Backlit Keyboard Case și Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand sunt disponibile într-o varietate de culori printre care negru, roșu sau albastru.
Ambele vor fi disponibile online și în câteva magazine din Europa, începând din această lună, odată cu disponibilitatea lui iPad Pro. Mai multe infromații se găsesc pe Logitech.com, pe blog sau Facebook.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod