Breaking News! „La TV” se mută vineri seara

Din 13 noiembrie, „La TV” se mută vineri, de la ora 22:15. Membrii echipei de producţie a emisiunii „Viaţa cu Chris” au fost ameninţaţi cu moartea şi prinşi în ipostaze indecente, aşa că s-au gândit că dacă schimbă locul, îşi vor schimba norocul.

Aventurile lor continuă şi în această săptămână. Livia s-a săturat să fie amanta lui Gelu şi decide să rupă relaţia, iar Becky o surprinde pe Jules în timp ce-l sărută pe Chris. Vrăjitoarea are grijă să îi spună şi Isabelei ce a surprins.
În acest timp, Raluca şi Chris refuză să mai muncească, dar Isabela reuşeşte să-i scoată din grevă fără prea mari eforturi.

Anarhie află că Becky este în război cu nutriţionistul Lupu Flămânzeanu şi îl aduce pe acesta în emisiunea „Viaţa cu Chris”. Spiritele se încing în direct, iar Anarhie are grijă să pună paie pe foc. Telefonul redacţiei sună şi în emisiune intervine mama lui Chris, vădit supărată de unul dintre comentariile odraslei sale. Aceasta nu ţine cont că o aude o ţară întreagă şi îşi pune fiul la punct, dezvăluind câteva secrete din viaţa lui.
Despre ce este vorba, aflaţi urmărind „La TV” vineri, 13 noiembrie, de la ora 22:15, la Prima TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod