Iuliana Tudor, cadou – surpriză pentru fiul ei

Anul acesta, vedeta TVR i-a făcut cadou in avans fiului său, de 1 iunie. Tudor, acum în vârstă de șase ani, a avut parte de cadoul mult visat - o minivacanță la Disneyland Paris. Pentru Tudor este prima vizită în celebrul parc de distracții și va fi cu siguranță una de neuitat. Lumea poveștilor prinde viață în Disneyland, cel mic bucurându-se din plin de ofertele propuse de celebrul parc de distracții european.

A devenit deja o tradiţie ca de Zilele Portilor Deschise la TVR telespectatorii mari şi mici  să se întâlnească cu cele mai îndrăgite vedete ale Televiziunii Române.
Printre acestea se numără şi Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii „O dată-n viaţă”, care pe 1 şi 2 iunie invită telespectatorii TVR la „Joaca de-a copilăria". De Ziua Copilului, cei mai mici iubitori ai folclorului românesc pot participa la filmările unei ediţii speciale „O dată-n viaţă”. Înregistrările vor fi difuzate în emisiunea de duminică, 4 iunie 2017, iar în studiou vedeta TVR îl va avea alături pe fiul său, Tudor.

Puţină lume ştie că micuţul de şase ani este foarte talentat.
Fiul Iulianei Tudor cântă şi dansează, iar în această vară urmează să participe la o tabără de dans la Sibiu. Este vorba de un eveniment patronat de cea mai veche formaţie de dansuri populare a României, Junii Sibiului. „Va fi şi Tudor în platou şi sper să-i găsesc un costum potrivit pentru că s-a înălţat foarte repede. Cu siguranţă va şi cânta dacă va avea modele de vârsta lui care vor veni la microfon”, a spus Iuliana.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod