Concerte@Hard Rock Cafe

Joi, 12 ianuarie, ora 21.30 - Concert INNA - Solista ce şi-a câştigat renumele de ambasador muzical al României în lumea întreagă concertează alături de trupa sa la Hard Rock Cafe, joi, pe 12 ianuarie, de la ora 21:30. Pregătiţi-vă pentru un eveniment unde toate hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale vor fi reinterpretate cu chitară, bass, tobe şi clape, în cadrul unui eveniment de senzaţie. Pentru un show total, nu vor fi mese în faţa scenei!

Concertul va fi deschis de Lori, o artistă nouă şi extrem de talentată. Cunoscută publicului din România în urma participării la show-ul Vocea României, Lori Ciobotaru a debutat cu două piese "Sărutul" şi "Aprinde-mă", compuse de Carla's Dreams, şi a susţinut concerte în toată ţara.

Anul trecut, a lansat alături de GGirls (INNA, Antonia şi Alexandra Stan), piesa "Call the Police", cu peste 15 milioane de vizualizări, single ce a ajuns pe locul 1 în Polonia.

INNA este prima solistă din Europa ce a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, INNA a primit două distincţii MTV Europe Music Awards şi peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV România Music Awards.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1500 de puncte www.iabilet.ro/reţea adică în Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri: cu loc la masă în sală: 110 lei; fără loc, în faţa scenei pe ringul de dans: 69 lei. Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Sambata, 14 ianuarie, ora 22.30 – Concert Avenue - Pasiunea pentru muzică i-a adus împreună şi de peste 12 ani fac senzaţie pe scenele celor mai populare cluburi. Pe 14 ianuarie, trupa AVENUE te aşteaptă la Hard Rock Cafe, cu o prestaţie de top şi hituri pentru toate gusturile - Ordinary World (Duran Duran), Save Tonight (Eagle Eye Cherry), Supergirl (Reamonn), Walking in Memphis (Cher) şi multe altele.

AVENUE şi-a început activitatea în 2004, cu albumul “ASHA...începe”, iar din 2005 a migrat către zona trupelor de cover.
Pe acest segment AVENUE se bucură de mare succes graţie repertoriului variat şi prestaţiei foarte autentice, susţinând până acum peste 900 de concerte. Invitată să deschidă concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la Bucuresti, precum şi pe cel al legendarei trupe Scorpions, de la Craiova, trupa AVENUE a ajuns sa fie recunoscută atât in ţară, cât si in străinatate, pentru stilul lor original de a interpreta unele dintre cele mai frumoase hituri ale tuturor timpurilor. Concertul din 14 ianuarie va începe la 22.30, iar intrarea va fi liberă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod