Amadeus concertează în India, în cetatea Bollywood-ului

După ce au fermecat Europa, Africa, Orientul Mijlociu și îndepărtata China, talentatele artiste din trupa Amadeus sunt pregătite să cucerească India.
Ele vor susține un concert memorabil în Mumbai, metropolă supranumită Cetatea Bollywood-ului, locul unde se filmează cele mai mari producții de film ale țării. 

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Laura Lăzărescu îi vor impresiona pe cei peste 3500 de invitați prezenți pe National Sports Club pentru evenimentul aniversar al uneia din cele mai mari companii de producție TV și de film din India.  

Artistele din România vor oferi un concert live la standarde înalte, așa cum și-au obișnuit publicul de pretutindeni și pentru care sunt atât de apreciate pe toate continentele. 

Amadeus a concertat recent în Dubai, la Atlantis The Palm, alături de Lara Fabian, în Paris, pe scena renumitului La Palace,  în impresionantul Colosseum El Djem din Tunis, amfiteatrul roman, patrimoniu mondial UNESCO, unde s-a filmat și celebra peliculă Gladiatorul, precum și în Salle des Etoiles, Monte Carlo, în show-ul casei de modă Dior.

Prin muzica universală compusă și lansată la nivel internațional și prin spectacolele live impecabile oferite, Amadeus a devenit, în ultimii ani, formația autohtonă cu cel mai mare succes peste hotare.  
 
Credit foto: Marooni 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod